Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

«Ο Έβρος εναερίως και καθέτως» έκθεση αεροφωτογραφίας του Σωτήρη Ζωάκη στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης σας προσκαλεί το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 στις 20:30 στα εγκαίνια της έκθεσης αεροφωτογραφίας με τίτλο "Ο Έβρος εναερίως και καθέτως" του Σωτήρη Ζωάκη (Σωτήρης Ζωάκης). Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης (Λ. Δημοκρατίας 335) και θα διαρκέσει έως την Δευτέρα 10/07/2017. Η είσοδος είναι ελεύθερη και το ωράριο λειτουργίας ακολουθεί το πρωινό ωράριο λειτουργίας του Ιστορικού Μουσείου, αλλά και τις βραδυνές ώρες καθημερινά 20.30 με 22.30.
"Το να βλέπεις από ψηλά τον κόσμο, ως ένα τεράστιο ψηφιδωτό, όπως τον βλέπουν τα πουλιά, όπως τον βλέπει οΘεός, είναι συγκλονιστικό... Σε κάνει να θαυμάζεις την ίδια την ζωή και να αφήνεις πίσω τα ασήμαντα, τα προβλήματα της καθημερινότητας, τα εφήμερα. Γίνεσαι ένας παρατηρητής του κόσμου και αυτή η θέαση επιστρέφει τελικά ως βιωματική εμπειρία, στον εαυτό σου."
Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 10 χρόνων λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.kedifot.gr
Σας περιμένουμε όλους,


Δεν υπάρχουν σχόλια: