Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Πολύ μεγάλη εμφάνιση και φινάλε από τα δελφίνια του Προαγωνιστικό τμήματος του ΟΦΘΑ στους Θερινούς αγώνες!!!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Καβάλας οι θερινοί αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών (ηλικίες 9-12 ετών) με τη συμμετοχή 350 περίπου κολυμβητών-τριων από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης.
 Με το επίπεδο των αγώνων να είναι πολύ υψηλό και στους πιο ανταγωνιστικούς ίσως θερινούς αγώνες των τελευταίων ετών η ομάδα μας αγωνιζόμενη με τον πρωτοφανή αριθμό



των 61 κολυμβητών-τριών, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατέκτησε 31 χρυσά, 24 ασημένια και 15 χάλκινα μετάλλια κατακτώντας την 2η θέση στην άτυπη κατάταξη των σωματείων!
Έτσι λοιπόν έπεσε η αγωνιστική αυλαία και της φετινής χρονιάς με τα μικρά δελφινάκια της ομάδας μας, να υπερβάλουν εαυτό, και με πολύ καλή δουλειά, συνέπεια, τακτικότητα στις προπονήσεις, προσπάθεια και πολύ αγάπη, διατηρώντας την ομάδα μας στο πολύ υψηλό επίπεδο  όπως ακριβώς αρμόζει σε μια από τις μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες της Ελλάδος!
“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά μου , για την καθημερινή προσπάθεια τους καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, για την υπομονή και την επιμονή, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές μας, καθώς και για όλες τις όμορφες απλές και καθημερινές στιγμές που μου χάρισαν όλη τη χρονιά σαν άνθρωπο! 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς τους, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν για ακόμη μια σεζόν. 
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να πω στο Δ.Σ. της ομάδας μου και ιδιαίτερα στους κ. Παντελή Αγοράκη,  κ. Κώστα Αλεξάκη και κ. Βαλάντη Σαϊρη οι οποίοι ήταν πάντα δίπλα μου, αρωγοί και στην πιο τρελή σκέψη που κάναμε για την ομάδα!” δήλωσε ο προπονητής του τμήματος κ. Τάσος Καλλιτσάρης.
Το Δ.Σ. του ΟΦΘΑ με τη σειρά του ευχαριστεί και συγχαίρει τους γονείς για την άψογη συνεργασία τους, υπομονή , επιμονή και την υποστήριξη τους καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους, καθ όλη τη χρονιά. Τέλος ένα μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας κ. Τάσο Καλλιτσάρη!
 Όλα τα παραπάνω δείχνουν πολύ απλά και για άλλη μια φορά τη πολύ σωστή και οργανωμένη δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα της ομάδας μας εδώ και 13 χρόνια, συνδυάζοντας την σωστή διαπαιδαγώγηση, την άψογα κολυμβητική τεχνική κατάρτιση, τα αποτελέσματα και πάνω από όλα τη διάρκεια στο χρόνο!
Και επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.... τα καλύτερα έρχονται.....
προαγωνιστικό τμήμα ΟΦΘΑ 2017-2018 ( loading...)

            Keep swimming!!!      
            Για τον ΟΦΘΑ
                                              Το Δ.Σ.
                                     & ο προπονητής


Δεν υπάρχουν σχόλια: