Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Νίκος Βουλγαρίδης: ΟΧΙ στα διόδια σε Μέστη και Αρδάνιο

Δήλωση κατά της κατασκευής και λειτουργίας των νέων διοδίων, που η κυβέρνηση σχεδιάζει μαζί με την Εγνατία Οδό σε Αρδάνιο και Μέστη, έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης, της παράταξης "Δήμος και Δημότες", Νίκος Βουλγαρίδης:
"Είμαι κάθετα αντίθετος στην εγκατάσταση νέων διοδίων στην περιοχή μας. Δηλώνω αντίθετος στην διαφαινόμενη εγκατάσταση διοδίων στο Αρδάνιο Φερών αν νωρίτερα δεν



έχει ολοκληρωθεί ο κόμβος εισόδου - εξόδου στο ύψος της Πυλαίας. Τόσο στο Αρδάνιο, όσο και στη Μέστη, οι δύο αυτοί σταθμοί, θα επιφέρουν οικονομική επιβάρυνση στη μετακίνηση πολιτών και εμπορευμάτων από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου προς την υπόλοιπη Ελλάδα. Η απόσταση που μας χωρίζει από το κέντρο είναι ήδη μεγάλη και θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, όπως και η οικονομική ανισότητα εις βάρος όσων επιχειρούν, εργάζονται και επιμένουν να διαβιούν και να φυλάττουν θερμοπύλες, στα σύνορα του Έβρου. Ενωμένοι όλοι πρέπει να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε αυτούς τους σχεδιασμούς, γιατί ο λαός της περιοχής μας αξίζει ένα καλύτερο αύριο και μια ελπίδα στην ανάπτυξη, που κάποιοι θέλουν να μας τη στερήσουν".

Νικόλας Βουλγαρίδης 
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλεξανδρούπολης


Δεν υπάρχουν σχόλια: