Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΑΔΕΔΥ Ν. Έβρου, Δίωρη στάση εργασίας για το στήσιμο των διοδίων στη Μέστη

Στις 30-05-2017, σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι σύμβουλοι αποφάσισαν να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο σημείο όπου κατασκευάζονται τα διόδια της Μέστης, την Παρασκευή 02 Ιουνίου στις 12.00 το μεσημέρι. Στη συγκέντρωση κλήθηκαν (31-05) να συμμετέχουν φορείς του τόπου μας για να δείξουμε τη μαζική μας αντίδραση στην απόφαση της κυβέρνησης να κατασκευάσει σταθμό διοδίων στην πιο ακριτική περιοχή της χώρας βάζοντας την



ακόμα περισσότερο στο περιθώριο και επιβαρύνοντας οικονομικά την κινητικότητα από και προς τον Έβρο. Η οικονομική αυτή επιβάρυνση μαζί και με τα επιπλέον διόδια που θέλουν να βάλουν στο νομό της Καβάλας θα έχει αντίκτυπο σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητά μας και σε όλα τα αγαθά.
Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της κινητοποίησης η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ κήρυξε δίωρη στάση εργασίας για τους νομούς Έβρου και Ροδόπης την Παρασκευή 02-06-2017 από 11:30 έως 13:30, προκειμένου να μπορέσουμε να συμμετέχουμε μαζικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στη Μέστη και στο μέρος όπου έχουν σκοπό να στήσουν τα διόδια.
Καλούμε τους εργαζόμενους σε όλο το δημόσιο να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση ενάντια στην κατασκευή των διοδίων στην περιοχή μας και να ενώσουμε τον αγώνα μας ενάντια σε αυτά με τους άλλους φορείς και συμπολίτες μας.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΑΡΕΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: