Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Εκδήλωση για το Νέο Ασφαλιστικό Σύστημα από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος ΠΤ Θράκης, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Έβρου

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Περιφερειακό Τμήμα Θράκης σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Έβρου, διοργανώνουν στον  Έβρο ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: "Το Νέο Ασφαλιστικό Σύστημα", την Παρασκευή  9 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο Επιμελητήριο Έβρου (Λ. Δημοκρατίας 307), με εισηγητή τον Υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Πετρόπουλο Αναστάσιο και την ΓενικήΓραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Βρακά  Στυλιανή.
Στους παρευρισκόμενους θα δοθεί η ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νέου ασφαλιστικού συστήματος καθώς και να απευθύνουν ερωτήσεις στους εισηγητές στο πλαίσιο διαλόγου.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και απευθύνεται σε επιχειρηματίες, οικονομολόγους, λογιστές, στελέχη επιχειρήσεων καθώς και επαγγελματίες και πολίτες  που έχουν ενδιαφέρον να ενημερωθούν για τις νέες διατάξεις και λειτουργία του νέου ασφαλιστικού συστήματος. 
Ο Πρόεδρος                                                               Ο Πρόεδρος
του Επιμελητηρίου Έβρου                                                     του ΟΕΕ ΠΤ Θράκης
Χριστόδουλος Τοψίδης                                                           Μενέλαος Μαλτέζος

Δεν υπάρχουν σχόλια: