Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Αθ. Σχίζας: Προχωρά η κατασκευή Εμπορευματικών Κέντρων σε Αλεξανδρούπολη και Λάρισα

Πέρα από το Θριάσιο και τη Θεσσαλονίκη, η ΓΑΙΑΟΣΕ προχωρά στην κατασκευή εμπορευματικών κέντρων στην Αλεξανδρούπολη και τη Λάρισα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο 1ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών, που συνδιοργανώνουν το metaforespress.gr και το ypodomes.com, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αθανάσιος Σχίζας.Κατά τον ίδιο, υπάρχει η ελπίδα το 2018 να έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες διαδικασίες και να προχωρήσει η σύνδεση του Στρατοπέδου του Γκόνου με το σιδηροδρομικό δίκτυο, μέσω της προκήρυξης του απαραίτητου διαγωνισμού.
Επίσης, η ΓΑΙΑΟΣΕ προωθεί στην Αλεξανδρούπολη κατασκευή εμπορευματικού κέντρου, σε ακίνητο 500.000 τ.μ. του δήμου Αλεξανδρούπολης, ενώ κατέχει όμορη έκταση περίπου 350.000 τ.μ.
Ο κ. Σχίζας δήλωσε αισιόδοξος για τα εν λόγω Εμπορευματικών, καθώς συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του επενδυτικού κοινού.
Αναφορικά με το Εμπορευματικό της Λάρισας, στη περιοχή της Γυρτώνης, δήλωσε ότι μέσα στο 2019 η ΓΑΙΑΟΣΕ θα μπορέσει να προχωρήσει το σχετικό διαγωνισμό.
Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η μεταφορά του σταθμού διαλογής του ΟΣΕ από το Μεζούρλο (εντός του οικιστικού ιστού της πόλης) που βρίσκεται σήμερα, στον χώρο που πρόκειται να κατασκευασθεί το εμπορικό κέντρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια: