Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

4 Μετάλλια και ρεκόρ για τον ΜΓΣ Εθνικό στο Διασυλλογικό Στίβου Ανδρών-Γυναικών στη Δράμα

Πραγματοποιήθηκε με αρκετό κρύο δυστυχώς, το διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στη Δράμα (Α'φάση). Ο ΜΓΣ Εθνικός αγωνίσθηκε με 4 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι κατέκτησαν 4 μετάλλια.
Αναλυτικά:
Ο 19χρονος Γιώργος Σιταρίδης πέτυχε 10.99 στα 100μ, καταλαμβάνοντας την 2η θέση πίσω από τον Κώστα Δουβαλίδη. Σπουδαίο ατομικό ρεκόρ για τον Έφηβο Βαλκανιονίκη των εμποδίων και μεγάλη παρακαταθήκη για



τους καλοκαιρινούς αγώνες εμποδίων, ο οποίος προπονείται με τις τεχνικές οδηγίες των αδερφών Τζελέττα στη Θεσ/νίκη, όπου και σπουδάζει.
Με νέο ρεκόρ ΜΓΣ Εθνικού Γυναικών, στα 1500μ ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο ανοιχτό στίβο η πρωταθλήτρια Αναστασία Καρακατσάνη, κερδίζοντας την 1η θέση, με χρόνο 4.36.11. Η Αναστασία, η οποία γυμνάζεται στην Αθήνα με τον γνωστό προπονητή δρόμων αντοχής Παναγιώτη Χαραμή.
Ο πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων Μάρκος Γκούρλιας σε ρυθμούς προπόνησης πήρε την 1η θέση  στα 1500μ με χρόνο 4.04.24, προετοιμαζόμενος για το πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000μ τον Μαίο, προσπαθώντας να πιάσει το όριο για τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες. Ο Μάρκος γυμνάζεται στην Αθήνα με την καθοδήγηση του προπονητή δρόμων Δημήτρη Θεοδωρίδη.
Η 20χρονη τριπλουνίστρια Σπυριδούλα Ναζίρη με 5.44μ στο μήκος, ήταν 3η στην τελική κατάταξη, προετοιμαζόμενη για τα πανελλήνια πρωταθλήματα στο τριπλούν. Η Σπυριδούλα γυμνάζεται με τον προπονητή Δημήτρη Τσιφτσόγλου, στην Θεσ/νκη, όπου και σπουδάζει.
Η Β'φάση του Διασυλλογικού ανδρών-γυναικών διεξάγεται στις Σέρρες στις 14/5.


Δεν υπάρχουν σχόλια: