Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Στην υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της «Παναγίας Κοσμοσώτειρας» στον Πειραιά ο Άκης Γεροντόπουλος

Στην λαμπρή υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της «Παναγίας Κοσμοσώτειρας», προστάτιδας της Θράκης και των απανταχού Θρακιωτών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιά, παρέστη ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Έβρου Άκης Γεροντόπουλος.
Μαζί με εκατοντάδες πιστούς, πολλοί από τους



οποίους ήταν Θρακιώτες της Αττικής, υποδέχθηκαν προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ, την Ιερά Εικόνα που μετέφεραν από τις Φέρες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Φερών κ. Νικόλαο Γκότση.
Μετά την δοξολογία ο κ.Γεροντόπουλος είχε σύντομη συνομιλία με τους Μητροπολίτες Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμο και Πειραιά κ.Σεραφείμ για εκκλησιαστικά θέματα και γενικότερα θρησκευτικά ζητήματα. Τέλος τόνισε ότι: «Οι απανταχού Θρακιώτες αισθανόμαστε ως κέντρο της ψυχής μας την Παναγία  Κοσμοσώτειρα. Κι όπως είπαν οι δυο ιεράρχες μας κατά την διάρκειας της λαμπρής υποδοχής, πρέπει να καταλάβουμε όλοι οι Έλληνες ότι δύναμη μας είναι η πίστη, η παράδοση, ο πολιτισμός μας αλλά και η ελπίδα που μας κρατάει ζωντανούς στις δύσκολες στιγμές».





Δεν υπάρχουν σχόλια: