Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Σκάνδαλο στις εκλογές νέου Προέδρου στη ΝΟΔΕ Έβρου;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία ανάδειξης νέου προέδρου στη ΝΟΔΕ ΝΔ Έβρου μετά την τροπή που πήραν τα πράγματα το βράδυ της Πέμπτης που έκλεισε η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων.
Υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου δήλωσαν δύο άτομα: ο Σ.Μ. και ο Ά.Π. αμφότεροι δημότες Αλεξανδρούπολης. Όμως η πλευρά Μ. κατέθεσε ένσταση υποστηρίζοντας ότι ο Ά. Π. δεν έχει προμηθευτεί την κάρτα



μέλους της Νέας Δημοκρατίας και άρα δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στα κομματικά όργανα.
Η ένσταση κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει δεκτή από την αρμόδια επιτροπή, αφού ήδη θεωρείται σκάνδαλο η πρόθεση του κου Π. να διεκδικήσει την προεδρία της ΝΟΔΕ ΝΔ Έβρου χωρίς να έχει εκπληρώσει τη στοιχειώδη υποχρέωση του μέλους που είναι η προμήθεια της κάρτας.
Αν το είχε κάνει άλλωστε, θα γνώριζε ότι η κάρτα μέλους, δίνει αποκλειστικά δικαιώματα στον κάτοχό της, μεταξύ των οποίων είναι και το δικαίωμα υποψηφιότητας στα κομματικά όργανα.
Τη νέα κάρτα μέλους που εφαρμόστηκε από την έναρξη της προεδρίας Μητσοτάκη έχουν προμηθευτεί μέχρι τώρα πάνω από 400.000 φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, και η αγορά της συνιστά έμπρακτη οικονομική στήριξη του κόμματος, ωστόσο κάποιοι φαίνεται ότι θεωρούν τις θέσεις του κόμματος «ψιλά γράμματα».    




Δεν υπάρχουν σχόλια: