Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΟΦΘΑ στους χειμερινούς αγώνες ανδρών γυναικών και στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες Λυκείων. Στην κορυφή η Ειρήνη Μπράμου – Πολλά νέα ατομικά ρεκόρ!!!

Σημαντικοί αγώνες απαιτούν ανάλογες εμφανίσεις και οι κολυμβητές της Αλεξανδρούπολης δείχνουν να το αντιλαμβάνονται πλήρως αυτό.
Στους Πανελλήνιους Χειμερινούς Αγώνες Ανδρών-Γυναικών είχαμε συμμετοχή από 8 κολυμβητές –τριες που προπονούνται με την αγωνιστική ομάδα του ΟΦΘΑ. Ο απολογισμός  των αγώνων ήταν παραπάνω από καλός. Με την Ειρήνη Μπράμου σε μεγάλα κέφια να φτάνει για πρώτη φορά στην κορυφή της κατηγορίας των Γυναικών στα 100μύπτιο και να κατακτά το χρυσό μετάλλιο με νέο ατομικό ρεκόρ και ακολούθησε το ασημένιο της μετάλλιο στα 50μ ύπτιο με νέο ατομικό ρεκόρ και η 5η θέση στα 100μ πεταλούδα πάλι με νέο ατομικό ρεκόρ.
Ο Γιάννης Στούρας στην παρθενική του εμφάνιση στην κατηγορία των Ανδρών αν και μικρός στην ηλικία (βρίσκεται στην κατηγορία Παίδων 16 ετών ακόμη), κατάφερε να πάρει την 9η θέση στα 800μ ελεύθερο Ανδρών με νέο ατομικό ρεκόρ και το χρυσό μετάλλιο στα 1500μ ελεύθερο στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Λυκείων εκπροσωπώντας το 2ο ΓΕ.Λ .
Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης επίσης στην παρθενική του εμφάνιση στην κατηγορία ανδρών, όπου πλέον ανήκει, πραγματοποίησε το γρηγορότερο του 200αρι πεταλούδα για τη φετινή σεζόν, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία του για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ΑμεΑ το Σεπτέμβριο στο Μεξικό.
Η  Κλεοπάτρα Πανταζίδου  άφησε εντυπώσεις με νέο ατομικό ρεκόρ στα 100μ πεταλούδα Γυναικών
Η μικρή Κωνσταντίνα Πανταζίδου δείχνει με την εμφάνισή της στους αγώνες αυτούς ότι έχει μέλλον με την ανάλογη προσαρμογή. Τα δύο κορίτσια είναι αδερφές και προέρχονται από τον ΝΟΑ και πρέπει να πούμε ότι το μεγαλύτερο μερίδιο των επιτυχιών τους ανήκει στην Γιώτα Αθανασίου, που ήταν η προηγούμενη προπονήτριά τους, καθώς έχουν λίγο χρόνο στην αγωνιστική ομάδα του ΟΦΘΑ.
Ο μικρότερος της αποστολής Τάσος Κούγκουλος, με 2 νέα ατομικά ρεκόρ στα 50μ και 100μ ύπτιο περιμένει τους Χειμερινούς Αγώνες Κατηγοριών για να ατενίσει το μέλλον με αθλητική αισιοδοξία.
Από τα παιδιά του ΟΦΘΑ που φέτος γυμνάζονται με υποσχετική μεταγραφή για άλλους συλλόγους ξεχώρισε ο Αργύρης Τυλιγαδάς για τον Εθνικό Ο.Φ.Π.Φ. που κατετάγη 6ος στον τελικό των 200μ. πεταλούδα, η Ελένη Ξενιτοπούλου της ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. Μικτή Ατομική Κοριτσιών στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Λυκείων εκπροσωπώντας το 2ο ΓΕ.Λ. και ακολούθησε η Μαρίνα Μπαδάνη του ΠΑΟΚ με την συμμετοχή στον τελικό  και την 8η θέση στα 200μ πεταλούδα στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Λυκείων εκπροσωπώντας το 3ο ΓΕ.Λ .
Επόμενοι αγώνες είναι οι Χειμερινοί Αγώνες Κατηγοριών Βόρειας Ελλάδας και οι μικροί κολυμβητές μας προετοιμάζονται πυρετωδώς  γι αυτούς.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΘΑ
ΤΟ Δ.Σ.
Αλεξανδρούπολη 8-2-2017


Δεν υπάρχουν σχόλια: