Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Πηγή Δεβετζή: Γιατί δεν κατάφερα να αποδείξω την αθωότητά μου

Σε δικονομικούς λόγους στηρίζεται σύμφωνα με το δικηγόρο της Ολυμπιονίκου Πηγής Δεβετζή το γεγονός ότι κρίθηκε απαράδεκτη η προσφυγή της ενώπιον του ΑΣΕΑΔ το οποίο έκρινε απαράδεκτη την προσφυγή της. 
Εξ αυτού του λόγου  σύμφωνα με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο η Ολυμπιονίκης δεν θα μπορέσει ποτέ να αποδείξει την αθωότητά της για την κατηγορία του ντόπινγκ.
Η δήλωση της Πηγής Δεβετζής έχει ως εξής: 
Πηγή Δεβετζή, Ολυμπιονίκης, δια του πληρεξουσίου Δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου.Δημοσιεύτηκε σήμερα η απόφαση του ΑΣΕΑΔ σχετικά με την προσφυγή της Ολυμπιονίκου Πηγής Δεβετζή κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής του ΣΕΓΑΣ, με την οποία κρίθηκε πειθαρχικά ελεγκτέα για παράβαση των διατάξεων περί ντόπινγκ. 
Δυστυχώς το ΑΣΕΑΔ απέρριψε ως απαράδεκτη την προσφυγή και δεν εισήλθε στην εξέταση της ουσίας των λόγων της προσφυγής της Ολυμπιονίκου, που αποδείκνυαν την αθωότητά της, γιατί ο τότε δικηγόρος της την κατέθεσε εκπρόθεσμα. 
Για λόγους δηλαδή τυπικούς, η Πηγή Δεβετζή απώλεσε τη δικονομική δυνατότητα να αποδείξει την αθωότητά της ενώπιον των τακτικών δικαστών του ΑΣΕΑΔ. 

Μιχάλης Δημητρακόπουλος


iefimerida


Δεν υπάρχουν σχόλια: