Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Στην Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Νομού Έβρου ο Αναστάσιος Δημοσχάκης

Στο πρόσωπο του Προεδρείου και των μελών του Δ.Σ., τίμησε με σεβασμό και ιδιαίτερο συμβολισμό, τους εν ενεργεία και εν εφεδρεία στρατιωτικούς καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, με την εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα (14/1) το πρωί ο Βουλευτής Έβρου και Αν. Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, Αν. Δημοσχάκης, επισκεπτόμενος την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Νομού Έβρου.



Μετά την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών συζήτησαν επίκαιρα θέματα που απασχολούν τους Απόστρατους Στρατιωτικούς, τους ενημέρωσε για το μέχρι τώρα έργο του από τον τομέα που ανέλαβε ενώ παράλληλα τους ζήτησε να συνδράμουν προς την κατεύθυνση αυτή με τις ευρηματικές τους ιδέες και τις καινοτόμες προτάσεις τους.
Επίσης, τους ενημέρωσε για την τελευταία γραπτή Ερώτησή του, που αφορά το πάγωμα των μισθολογικών προαγωγών και ωριμάνσεων των Στελεχών των Ε.Δ. και Σ.Α., (http://www.dimoschakis.gr/?p=4561) καθώς και για το όλο κοινοβουλευτικό του έργο που αφορά γενικά τον Έβρο και τη Θράκη.
Δήλωσαν από κοινού ότι θα είναι σε συνεχή επαφή για θέματα που απασχολούν τον κλάδο και ειδικότερα του Έβρου και της Θράκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: