Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Κοπή Καστροπολίτικης βασιλόπιτας στο Διδυμότειχο

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου ¨Καστροπολίτες – Γνώση και Δράση¨, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα στην ταβέρνα ¨Τα Κιούπια¨.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου καθώς και εκπρόσωποι πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.
Την Καστροπολίτικη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατ. Κύριλλος Κολτσίδης εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνό. Μετά την κοπή, έγινε μια



σύντομα αναφορά σχετικά με τις δράσεις του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν εντός του 2016 καθώς επίσης γνωστοποιήθηκαν στους παρευρισκομένους οι δύο πρώτες εκδηλώσεις του 2017.
Το φλουρί έτυχε ο Οργανωτικός Γραμματέας του Συλλόγου Δημήτριος Ζουκίδης. Του ευχόμαστε πάντα τυχερός και ευλογημένος.
Τελειώνοντας τα τελετουργικά, ακολούθησε φαγητό, ποτό, χορός και γλέντι με την ορχήστρα του Tzellas Sound. Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά που έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν : τον Δημήτρη Γιαννέλη και τον Δημήτρη Γράψια καθώς επίσης και τον φίλο του Συλλόγου Χρήστο Γκρέμο. Επίσης το μέλος του Συλλόγου Γιώργος Σιβρής έπαιξε μουσική και τραγούδησε σε πρώτη εκτέλεση ένα διασκευασμένο τραγούδι με θέμα αναφοράς το κάστρο του Διδυμοτείχου.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και βεβαίως ιδιαιτέρως ευχαριστούμε του χορηγούς μας TZELLAS SOUND και ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ Ο ΝΙΚΟΣ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: