Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

«Παίζω ποδόσφαιρο με τον Αϊ Βασίλη» (Santa soccer) στην Παλαγία

Τα Τμήματα Υποδομής του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Α.Ο  ΠΑΟΚ Academy  πραγματοποίησαν την  Πέμπτη  22 Δεκεμβρίου 2016 στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου στην Παλαγία μια Χριστουγεννιάτικη ποδοσφαιρική γιορτή  , το << Παίζω ποδόσφαιρο με τον Αϊ Βασίλη>> (Santa soccer) για τις κατηγορίες Μπαμπίνι και Προτζούνιορ. Οι νεαροί μας αθλητές διασκέδασαν παίζοντας τα  χριστουγεννιάτικα παιχνίδια  formula-1 των ξωτικών, βρίσκω τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και βάζω γκολ στον Αϊ Βασίλη ,  πήραν γλυκίσματα από τον



Αϊ Βασίλη  , τραγούδησαν τα κάλαντα , ήπιαν ζεστό τσάι  και φυσικά έπαιξαν πολύ ποδόσφαιρο. Για άλλη μια φορά το γήπεδο της Παλαγίας  γέμισε από παιδικά χαμόγελα και χαρούμενες φωνές καθώς στα Τμήματα Υποδομής του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Α.Ο. ΠΑΟΚ Academy  κύριος γνώμονας μας είναι οι νεαροί αθλητές μας να βιώνουν τη χαρά του αθλητισμού μέσα από εκπαιδευτικές και παιδαγωγικές δραστηριότητες  !
Επίσης ευχαριστούμε για την εθελοντική τους συμμετοχή και την πολύτιμη βοήθεια τους την κ. Αργυρακακη Χρύσα (Αι Βασίλης) και τους κ. Κουκουράβα Γιώργο , Σπύρου Στέργιο, Μανασή Δημήτρη,  Μιχαηλίδη Γιάννη.





Δεν υπάρχουν σχόλια: