Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Στον Ι .Ν Αγίου Βασιλείου Αλεξ/πολης Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, Πρωτοχρονιάτικη Αγρυπνία και Δοξολογία Νέου Έτους

Την Πρωτοχρονιά, Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2017 εορτάζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Βασιλείου Καλλιθέας. Για το λόγο αυτό το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016 στις 6.00΄ το απόγευμα θα τελεσθεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου.
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ
Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα τελεσθεί από τις 9.00΄ το βράδυ στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Αγρυπνία με τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου, με σκοπό να μην μείνει κανείς μόνος του στο σπίτι και να συμμετάσχει στην μεγάλη γιορτή. Στις 12.00΄ ακριβώς, την ώρα που θα αλλάζει η χρονιά, θα γίνει ειδική ακολουθίαμε ευλογία βασιλόπιτας. Στην αγρυπνία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος ο οποίος μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα διανείμει την βασιλόπιτα στο εκκλησίασμα.
ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ
Την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 από 7.30΄-10.30΄ η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και η Δοξολογία του Νέου Έτους προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ανθίμου στο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Καλλιθέας Αλεξανδρουπόλεως.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως


Δεν υπάρχουν σχόλια: