Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

AKHΣ ΚΑΒΑΡΤΙΝΑΣ 30/10/1977 - 17/10/2006.. 10 χρόνια χωρίς τον Άκη. Τhe saints are coming! Ένα βίντεο-αφιέρωμα στην ψυχή του από εμάς τους φίλους του. ΗΕ WILL NEVER WALK ALONE. Μας λείπεις πολύ ψηλέ..

Η 17η Οκτωβρίου για μένα αλλά και για πολλούς φίλους Αλεξανδρουπολίτες είναι μαύρη μέρα και τραγική επέτειος..
Πριν 10 χρόνια στις 17/10/2006 χάσαμε τον καρδιακό, αδερφικό μας φίλο τον Άκη Καβαρτίνα, 2 μέτρα παλικάρι σε ηλικία μόλις 28 χρονών.. Προδόθηκε από την καρδιά του. Όσο σοκαριστικό και απάνθρωπο «αστείο» ακούστηκε στα αυτιά μας εκείνη την άσχημη μέρα η είδηση ότι έφυγε ο «ψηλός» τόσο η απώλειά του, η έλλειψή του από τις ζωές μας και τις παρέες μας, μας σημαδεύει κάθε μέρα.Tο μόνο παρήγορο ότι πάντα είναι στο μυαλό μας και στις ψυχές μας καθώς το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούμε όλοι όταν βρισκόμαστε (σαν να μην πέρασε μια μέρα) είναι «τι θα 'κανε τώρα ο Άκης, τι ατάκα θα πετούσε και θα λιώναμε στα γέλια, πως θα μας έβαζε στην θέση μας ή θα έβαζε φωτιά στο πείραγμα...».
Εμείς λοιπόν οι φίλοι του και η αδερφή του το Σοφάκι, έχουμε κάνει ένα γκρουπ εδώ στο FB, όχι για μοιρολόι αλλά για να τιμήσουμε την ζωή του και την «ομορφιά» της ψυχής του. Σας καλούμε λοιπόν όσοι θέλετε να γνωρίσετε έναν υπέροχο άνθρωπο ή να θυμηθείτε στιγμές από τις κοινές σας ζωές να μπείτε στο TRIBUTE TO AKIS KAVARTINAS "YOU WILL NEVER WALK ALONE"http://www.facebook.com/groups/9499211906/

Ηλίας Τζιώρας - Ilias Tzioras


Δεν υπάρχουν σχόλια: