Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Τα καταστήματα WIND στην Θράκη «τρέχουν» στο ρυθμό του RUN GREECE Αλεξανδρούπολη

Samsung Galaxy J1 και δωρεάν επικοινωνία προς ΟΛΟΥΣ με F2G
Αλεξανδρούπολη, 16 Σεπτεμβρίου 2016. Και τα καταστήματα WIND «τρέχουν» στο ρυθμό του RUN GREECE Αλεξανδρούπολης με μοναδικές προσφορές. Μέχρι και την 1η Οκτωβρίου δρομείς αλλά και γενικά οι φίλοι της διοργάνωσης μπορούν να επισκεφτούν ένα από τα καταστήματα WIND στην  ευρύτερη περιφέρεια της Θράκης και να αποκτήσουν τοοι Samsung Galaxy J1 (2016) στην προνομιακή τιμή των 129€ καθώς και δωρεάν επικοινωνία προς όλους κάθε μήνα με κάθε νέα σύνδεση F2G.
Η WIND κάνει ακόμα πιο προσιτή μια εξαιρετική 4G συσκευή με την ποιότητα Samsung.  Το Samsung Galaxy J1 (2016) διαθέτει επεξεργαστή quad core 1,3GHz,  μπαταρία 2050 mAh και αποθηκευτικό χώρο 8GB με



δυνατότητα επέκτασης με τη χρήση κάρτας μνήμης microSD έως και 256GB. Έχει Super AMOLED οθόνη 4.5’’, κάμερες 2 και 5 Megapixel. Υποστηρίζει WiFi, Bluetooth, Ραδιόφωνο και GPS. Η συσκευή διατίθεται σε μαύρο, λευκό ή χρυσό χρώμα.
Μοναδική είναι και η προσφορά στην καρτοκινητή καθώς για κάθε νέα ενεργοποίηση σύνδεσης F2G, η WIND προσφέρει δωρεάν 100' προς όλα τα εθνικά δίκτυα κάθε μήνα για 6 μήνες*.
Περισσότερες πληροφορίες για αυτές και πολλές άλλες μοναδικές προσφορές σε smartphones, αξεσουάρ καθώς και προγράμματα σε κινητή, σταθερή, Internet, είναι διαθέσιμες από τις εξειδικευμένες ομάδες των καταστημάτων WIND που βρίσκονται στους νομούς  Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης και συγκεκριμένα σε ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (14ης Μαϊου & Βενιζέλου), ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ (Μπεγέτη 4), ΣΟΥΦΛΙ (Β. Γεωργίου 126), ΞΑΝΘΗ (Μιχ. Καραολή 22) και ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Ανδρούτσου 43 & Φιλικής Εταιρείας 30 καθώς και Πλ. Ειρήνης 10).
Η WIND θα δώσει για 3η χρονιά το «παρών» στους  Αγώνες 5χλμ., 10 χλμ. και Παιδιών, RUN GREECE Αλεξανδρούπολη που θα διεξαχθούν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στηρίζοντας ταυτόχρονα και το έργο του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Έβρου «Ο Άγιος Βασίλειος». Οι εγγραφές συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Για συμμετοχή και περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το  www.run-greece.gr


* Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ανανέωση χρόνου ομιλίας 10€+ κάθε μήνα για 6 μήνες



Δεν υπάρχουν σχόλια: