Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Συνάντηση με μέλη της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ε. είχαν ο Δημήτρης Πέτροβιτς και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Ανάπτυξης της Π ΑΜΘ

Συνάντηση με μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Έβρου (Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ε.) είχαν την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016, στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ελένη Δημούδη.
Στη σύσκεψη οι επαγγελματίες της περιοχής έθεσαν τους προβληματισμούς τους, ενώ κατάθεσαν προτάσεις



συνεργασίας με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με στόχο τον από κοινού σχεδιασμό αναπτυξιακών δράσεων και παρεμβάσεων για την προώθηση των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο.
Συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ε. Αθανάσιος Μπέλλας, ο Γενικός Γραμματέας της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ε. Χρήστος Ηλιάδης, ο Ταμίας της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ε. και Πρόεδρος της Συντεχνίας Κουρέων – Κομμωτών Αλεξανδρούπολης Τριαντάφυλλος Χατζάκης, το μέλος του Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ε. Παντελής Μαυρόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ε. και Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Φερών Ηλίας Διαμαντίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Σουφλίου και Περιφέρειας Δημήτριος Δεληπούλιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπορικών Σωματείων Διδυμοτείχου και Περιφέρειας Δημήτριος Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νέας Ορεστιάδας και Περιφέρειας Αθανάσιος Μπαχαρίδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Νομού Έβρου Δημήτριος Κόλλιας, ο Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Εστιατορίων, Καφέ-Μπαρ Αλεξανδρούπολης Γεώργιος Αλαβάντας, ο Πρόεδρος της Επαγγελματικής Οργάνωσης Ιδιοκτητών Ταξί Αλεξανδρούπολης «Η Ομόνοια».


Δεν υπάρχουν σχόλια: