Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Επίσκεψη κλιμακίου Βουλευτών της ΝΔ στον Έβρο

Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης, μαζί με τους Βουλευτές Κωνσταντίνο Τασούλα των Ιωαννίνων και Κώστα Βλάση της Αρκαδίας, επισκέφτηκαν τοπικούς παράγοντες και φορείς, τον  Μητροπολίτη  Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας & Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνό, καθώς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνταιστο Νομό Έβρου, στο πλαίσιο των επισκέψεων & στοχευμένων δράσεων σε όλη την Μακεδονία & Θράκη κλιμακίων Βουλευτών του κόμματος, ενόψει ανόδου του Προέδρου Ν Δ  Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ το τριήμερο 16-18/9.
Το κλιμάκιο σε όλες τις συναντήσεις συνοδευόταν από θεσμικούς και κομματικούς παράγοντες της ΝΟΔΕ με επικεφαλής τον Φώτη Αδαμάκη. Όσον αφορά τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι Βουλευτές συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβις, καθώς και με τους δημάρχους Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη, Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη & εκπρόσωπο του Δημάρχου Σουφλίου & πρόεδρο της τοπικής Οργάνωσης  Ν Δ  Απόστολο Πατέλη.
Μεγάλο βάρος δόθηκε στις επαφές & συναντήσεις, που είχαν οι βουλευτές με τοπικές Υπηρεσίες, βιοτεχνικές & βιομηχανικές επιχειρήσεις, καθώς η απασχόληση μέσα από την επιχειρηματικότητα , αποτελούν τους δύο βασικούς πυλώνες για την πρόοδο του Νομού.  Άκουσαν τις προτάσεις , τις ευρηματικές ιδέες, καινοτόμες σκέψεις, τα προβλήματα και τα παράπονα των επιχειρηματιών και δεσμεύτηκαν να τα μεταφέρουν ως συνισταμένη πλέον στον Πρόεδρο της ΝΔ.
Το κλιμάκιο επισκέφτηκε τις εξής επιχειρήσεις: ΕΠΑΠ - Green Cola Ορεστιάδας, την γαλακτοβιομηχανία ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ Διδ/χου , τη βιοτεχνία μεταξωτών υφασμάτων Μουχταρίδης Α.Ε  Σουφλίου , την εταιρεία αλλαντικών Ομίλου Υφαντής Α.Ε Αλεξ/πολης , την εταιρεία υψηλής τεχνολογίας Prisma  Α.Ε Αλεξ/πολης ., την εταιρεία κατασκευής φωτιστικών LED Dasteri A.E Αλεξ/πολης , συνάντηση με τις παραγωγικές τάξεις  Σουφλίου με την συμμετοχή του Προέδρου Επαγγελματοβιοτεχνών Έβρου Θανάση Μπέλλα . Με την άφιξη τους την Τετάρτη το βράδυ επισκέφτηκαν την επιτυχημένη κατ´ έτος ετήσια έκθεση αγροτικών προϊόντων στις Φέρες, όπου ο τοπικός Αντιδήμαρχος Αλεξ/πολης τους ενημέρωσε κατά την επίσκεψη με κάθε λεπτομέρεια για τους εκθέτες & τα σπουδαία εκθέματα τους.
Επίσης επισκέφτηκαν το κτίριο που στεγάζεται το Διασυνοριακό Ινστιτούτο Εξωτικών Νοσημάτων στην Ορεστιάδα, το οποίο όμως δεν έχει στελεχωθεί μέχρι σήμερα με το ανάλογο επιστημονικό  προσωπικό, παρά τις αλλεπάλληλες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις που έχει κάνει για το θέμα ο Αν. Δημοσχάκης προκειμένου να αντιμετωπιστούν μέσω αυτού οι επιθετικές ζωονόσοι από τη γειτονική χώρα! Το κλιμάκιο πραγματοποίησε επίσκεψη και στο Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας – Θράκης, στο Διδυμότειχο, όπου συζήτησαν με τον πρόεδρο & Κοσμήτορα Ευστάθιο Δημητριάδη  γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά όμως συμβάλλουν στην ευημερία του Διδ/χου όπως συμφώνησαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: