Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Στον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος

Τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτριο Πέτροβιτς επισκέφθηκε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016.
Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης ο Αντιπεριφερειάρχης συζήτησε με τον Γενικό Επιθεωρητή θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, ενώ μεταφέροντας τα αιτήματα των κατοίκων και της Περιφερειακής Διοίκησης, υπογράμμισε την ανάγκη να




παραμείνουν σε λειτουργία τα Αστυνομικά Τμήματα Τυχερού και Πυθίου, επισημαίνοντας πως οι δομές της ΕΛ.ΑΣ. στον Έβρο, δεν θα πρέπει να συρρικνώνονται, αλλά να ενισχύονται.
Επίσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αποτελεσματικότητα των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, τις οποίες και συνεχάρη για τις συνεχείς επιτυχίες στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας.
Το Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος συνόδευε ο Γενικός Αστυνομικός Διοικητής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος Νικόλαος Μενεξίδης, και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Παναγιώτης Κουτούζος.
Στο τέλος ο κ. Πέτροβιτς πρόσφερε στον κ. Καραμαλάκη, σε ανάμνηση της συνάντησης, το έμβλημα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, ένα άγαλμα αντίγραφο της Νίκης της Σαμοθράκης.




Δεν υπάρχουν σχόλια: