Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Παραλίγο ξύλο ο Ντέμης για χάρη της Δέσποινας!

Ο παλαίμαχος άσος και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ βρέθηκε για διακοπές στη Λήμνο μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τα παιδιά τους, αλλά μόνο ήρεμα δεν κύλησαν. 
Συγκεκριμένα ο πρώην ποδοσφαιριστής και η γνωστή τραγουδίστρια είχαν προσκληθεί από φιλικό τους ζευγάρι κι ένα μεσημέρι αποφάσισαν να πάνε σε μία κοντινή -αρκετά ερημική- παραλία για μπάνιο. 



Σε κάποιο σημείο ο Ντέμης με τον έτερο άνδρα της παρέας πήγαν στο πολυτελές σπίτι όπου διέμεναν για να φέρουν μπύρες όπως αναφέρει το περιοδικό «Yeah!» και οι δύο γυναίκες έμειναν μόνες τους. 
Μόλις η φίλη της Δέσποινας πήγε να κάνει μία βουτιά, βρήκε την ευκαιρία ένας νεαρός άντρας να την πλησιάσει και να της μιλήσει ξεκινώντας τα κοπλιμέντα, λέγοντάς της ότι μοιάζει με 20άρα, έχει απίστευτο σώμα κ.α. Η Βανδή έχοντας κολακευτεί, γελούσε αμήχανα και για... κακή της τύχη εκείνη τη στιγμή επέστρεψε ο Ντέμης που είδε το περιστατικό κι έγινε έξαλλος.
Ο άλλοτε αρχηγός της ΑΕΚ πήγε κοντά στον άγνωστο άνδρα ζητώντας του να φύγει και να μην ενοχλεί τη γυναίκα του, αλλά εκείνος χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, φέρεται να του απάντησε σε αυστηρό τόνο: «Αν δεν θες να την πειράζουν τότε πες της να μην βάζει τέτοια μαγιό που δεν κρύβουν τίποτα»!
Εκεί ο Ντέμης πήγε να τον... αρπάξει -σύμφωνα με το δημοσίευμα- αλλά ευτυχώς τον κράτησε ο φίλος του που φώναζε στον άλλο να φύγει. Στη συνέχεια πάντως φέρεται να ακολούθησε έντονος καυγάς και μεταξύ του Νικολαΐδη και της Δέσποινας, αποχωρώντας την επόμενη μέρα από το νησί. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: