Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Δρομείς της RUNNING TEAM Εθνικού Αλεξ/πολης στον Δημοκρίτειο ημιμαραθώνιο

Την Κυριακή 29 \11 διεξήχθη στην Ξάνθη ο 2ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος  και ο Λαϊκός δρόμος 5 χιλ.  με μεγάλη επιτυχία τόσο οργανωτική όσο και από πλευράς συμμετοχής  με πάνω από 1300 δρομείς να χαίρονται έναν ωραίο αγώνα , δίνοντας άλλη μια φορά το μήνυμα της χαράς του αθλητισμού και αποδεικνύοντας πόσο έχει αναπτυχθεί το Δρομικό Κίνημα στην Θράκη . Φυσικά από μια τέτοια μεγάλη γιορτή δεν



γινόταν να λείπει και η Δρομική ομάδα της πόλης μας , η Running Team Εθνικού Αλεξ\πόλης.         
Αναλυτικά οι Δρομείς  της Running Team που συμμετείχαν στον 2ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο    ήταν  ο Λάτας Παναγιώτης  που στην πρώτη του συμμετοχή στα 21.100 μέτρα τα πήγε θαυμάσια , κάτω από την προπονητική καθοδήγηση του coach Κουφού Αντώνη σημειώνοντας χρόνο 1 ώρα 42΄27΄΄ ,  η σταθερή αξία και εμβληματική μορφή του γυναικείου αθλητισμού στον Έβρο Τσουκαλά Αριστέα (1 ώρα 56΄40΄΄)  που έτρεξε παρέα με τον Ρούφο Ιωάννη (1 ώρα 56΄29΄΄).    Στον Δρόμο 5 χιλ. συμμετείχε ο Κουφός Αντώνης  τερματίζοντας  στην 24η θέση (σε σύνολο 730 ) με 20΄00΄΄ , ο Χατζηβασιλείου Γιώργος έτερη εμβληματική μορφή των μεγάλων αποστάσεων με 21΄26΄΄ και ο Μακρής Σωτήρης νέο αλλά δυναμικό μέλος της ομάδας με τον πολύ καλό χρόνο 22΄16 ΄΄ καταλαμβάνοντας την 65η θέση.
Πολλά μπράβο στον νικητή του 2ουΔημοκρίτειου Ημιμαραθώνιου  Μαγγίνα Δημοσθένη , αθλητή πλέον του Παναθηναϊκού (έως πέρυσι  του Εθνικού) και συντοπίτη μας . Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους στους Μπίλλιο Δήμο και Ελευθεριάδη Θεόδωρο που συμμετείχαν στον     Ημιμαραθώνιο με τον Σύλλογο Βετεράνων Στίβου Αλεξ\π’ολης,  στους Λύκους του φίλου Δημήτρη Κεχαγιόγλου και φυσικά σε όσους Δρομείς από την πόλη μας συμμετείχαν ως Ανεξάρτητοι.
Πολλά συγχαρητήρια στους XANTHI RUNNERS για την προσπάθεια τους και τους ωραίους αγώνες που μας προσφέρουν , τους οποίους πάντα θα στηρίζουμε. Τέλος να πούμε πως η σκέψη μας ήταν στον Νίκο Μόσχου και του ευχόμαστε την επόμενη φορά να είναι μαζί μας να μας εμπνέει με το πάθος του!



Δεν υπάρχουν σχόλια: