Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Εγγραφές Α. Δ .Δημόκριτου - Ενόργανη Γυμναστική

Ο Α.Ο.Δημόκριτος σας καλωσορίζει στον καινούργιο σύλλογο ενόργανης γυμναστικής της πόλης μας. Η ενόργανη γυμναστική αποτελεί την πλέον κατάλληλη γυμναστική για μικρές ηλικίες. Αναπτύσσει σωματικά προσόντα: ευλυγισία, ευκινησία, αναπτυγμένη αίσθηση του χώρου στις τέσσερις κατευθύνσεις, αντοχή, δύναμη,



αλτικότητα και αυτοπεποίθηση. Διδάσκει πειθαρχία και ομαδικότητα.
Με κατάλληλους προπονητές ο Α.Ο.Δημόκριτος εγγυάται την σωστή σωματική εξέλιξη του παιδιού, την αθλητική εξέλιξη αυτών σε διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα.
Πρωταρχικός στόχος του συλλόγου είναι η άρτια και ισορροπημένη εξέλιξη του παιδιού δίνοντας του τα κατάλληλα εφόδια για μια ζωή γεμάτη κίνηση και υγεία. Εφόδια που θα αποτελέσουν καταλυτικό παράγοντα για μια πιο εύκολη κοινωνικοποίηση του παιδιού, για μια υγιεινή διατροφή αλλά και για ζωή διά βίου άθλησης.
Λειτουργούν τμήματα αγοριών και κοριτσιών: Μαζικού αθλητισμού, Προαγωνιστικού, Αγωνιστικού, Γυμναστικής για όλους (Γενική γυμναστική), Baby gymnastics.
Προπονητήριο: Δίπλα στο προθερμαντήριο του Μαίστρου (ΤΟΛ)

Πληροφορίες: στο ιδιόκτητο γραφείο ακριβώς δίπλα στο προπονητήριο ενόργανης γυμναστικής στο ΤΟΛ Μαίστρου από 1 Σεπτεμβρίου 2015 και 16:00 - 20:30 ή στα τηλέφωνα των προπονητών.
Ιστοσελίδα: https://aodimokritos.wordpress.com/ , facebook: Α.Ο.Δημόκριτος
Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά και την ιδιαιτερότητα της κάθε οικογένειας, έχουμε οικονομικά πακέτα για άνεργους, τρίτεκνους και πολύτεκνους. Ελάτε, γνωρίστε μας, ενταχθείτε στην οικογένεια του Α.Ο.Δημόκριτου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: