Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ακόμη μια διάκριση πρόσθεσε στην συλλογή του ο Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης

Ακόμη μια σπουδαία διάκριση πρόσθεσε στην συλλογή του ο Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε στο  Λαύριο Αττικής, στις 2-3 Μάιου 2015. 
Συγκεκριμένα στην κατηγορία παίδων-κορασίδων, ο Γιώργος Κελεσίδης έγινε Πανελληνιονίκης,  κατακτώντας την 1η θέση στο σύνθετο ατομικό.



Συγκεκριμένα: Χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό, χρυσό μετάλλιο στο μονόζυγο, χρυσό μετάλλιο στο δίζυγο, αργυρό μετάλλιο στο έδαφος, αργυρό μετάλλιο στο άλμα, αργυρό μετάλλιο στους κρίκους και αργυρό μετάλλιο στον ίππο με λαβές.
Οι κορασίδες Ευαγγελία Δημούδη, Ελισσάβετ Κορωνίδου και Ναταλία Κομήτη παρουσίασαν μία καλή  εμφάνιση, δείχνοντας με την προσπάθεια τους ότι έχουν δυνατότητες βελτίωσης , που με την δουλειά και την θέληση μπορούν να  καταφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα!!
Ο  Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης για ακόμα μία φορά αποδεικνύει την σπουδαία δουλειά που γίνεται από την διοίκηση και τους προπονητές του συλλόγου.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες που προπονούνται τα παιδιά καταφέρνουν με τους προπονητές τους να αποδεικνύουν με τα αποτελέσματά τους, ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο!!!
Συγχαρητήρια!! στους προπονητές του συλλόγου  Δημήτριο  Μπαξεβανίδη , Ειρήνη Κουφάκη, Θεόδωρο Μπουτάκη, Αγιαννιτόπουλο Αλέξη, Χριστίνα Δουλγέρη και τον ειδικό συνεργάτη Ελευθέριο Μπουτάκη για την ποιοτική και μεθοδική δουλειά τους.
Ευχαριστούμε, όλους τους αρωγούς των προσπαθειών μας, που στηρίζουν το έργο και τις επιλογές μας!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: