Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Το 42ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο του ΕΣΝΕ στην Αλεξανδρούπολη

Το 42ο Πανελλήνιο Νοσηλευτικό Συνέδριο του ΕΣΝΕ θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη από 13 -15 Μαΐου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου «THRAKI PALACE».
Οι επιστημονικές δραστηριότητες του Συνεδρίου, έχουν στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου νοσηλευτικής φροντίδας, τόσο στους πάσχοντες όσο και στον υγιή πληθυσμό της χώρας μας στο πλαίσιο της πρόληψης.
Το Συνέδριο έχει καθιερωθεί ως το σημαντικότερο επιστημονικό γεγονός στα δρώμενα της ακαδημαϊκής και κλινικής νοσηλευτικής κοινότητας και όχι μόνο, επικυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ιστορικότητα του ΕΣΝΕ.



Ο Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ελλάδος αναγνωρίζοντας ανέκαθεν τις ανησυχίες των Ελλήνων Νοσηλευτών κι εκτιμώντας τις ανάγκες   της κοινωνίας μας, έχει  επιδείξει  συνεχή, πολυετή και ενεργό  παρουσία στα επιστημονικά δρώμενα της νοσηλευτικής κοινότητας, με την οργάνωση επί σαράντα και πλέον έτη του Ετήσιου Πανελληνίου  Νοσηλευτικού Συνεδρίου.
Η θεματολογία του Συνεδρίου  καλύπτει ένα ευρύ φάσμα όλων των γνωστικών αντικειμένων που αφορούν στη νοσηλευτική επιστήμη, σε μια  προσπάθεια  να απαντηθούν πολλαπλά  ερωτήματα που απασχολούν το χώρο της υγείας.
Μέσω του Συνεδρίου, θα αναδειχθεί η πλούσια προσφορά του Έλληνα Νοσηλευτή, όχι μόνο στο στενό πλαίσιο του κλινικού χώρου, αλλά και του σημαντικού ρόλου που διαδραματίζει στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία. 
Η παρουσία στο Συνέδριο  διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων ομιλητών, ακαδημαϊκών δασκάλων, καθώς και η συμμετοχή εξειδικευμένων συναδέλφων εγνωσμένου κύρους και αξίας  σε στρογγυλές τράπεζες, διαλέξεις, κλινικά φροντιστήρια, ελεύθερες και ηλεκτρονικά αναρτημένες ανακοινώσεις, καλύπτει   όλο το φάσμα ενδιαφερόντων των Συνέδρων,  θεωρώντας   ότι αυτό  αποτελεί  εχέγγυο για την εκπλήρωση των επιστημονικών  σκοπών      του Συνεδρίου.
Το Συνέδριο αποβλέπει στην ανάδειξη νέων επιστημονικών γνώσεων, πρωτοβουλιών, εμπειριών εφαρμογής και κλινικής πρακτικής στη Νοσηλευτική, με κοινό ζητούμενο την αντιμετώπιση των αναγκών, τόσο του ασθενούς όσο και του υγιούς ατόμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: