Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

«Ο Έβρος είναι «ΑΠΟΡΘΗΤΟΣ» ξεχάστε την προπαγάνδα των Τούρκων και την ηττοπάθεια κάποιων …»

Χαράματα ο τ.Α/ΓΕΣ  Στρατηγός Τσέλιος ανηφόριζε πεζός  τους Βράχους των Μετεώρων και είναι γνωστό σε όσους τον ξέρουν ότι  ο Αρχηγός ήταν και  είναι πάντα κοντά στο Θεό!
Οι προσπάθειες που κάναμε να καταφέρουμε να του αποσπάσουμε κάποιες από τις σκέψεις του και τις μνήμες του δέκα μήνες μετά την αποστρατεία του και μετά την σοβαρή



περιπέτεια της υγείας του τελικά απέδωσαν αν και ο Στρατηγός δεν είναι  από τους ανθρώπους που αγαπά την δημοσιότητα !
Πόσο σοβαρή ήταν η περιπέτεια της υγείας σας τον ρωτήσαμε !
Ο πληγωμένος Καταδρομέας παραμένει πάντα Καταδρομέας ήταν η κοφτή απάντηση του χωρίς να αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες !
Η συζήτηση όπως ήταν φυσικό επεκτάθηκε στις Τουρκικές προκλήσεις που δέχεται την χρονική περίοδο  ο Ελληνισμός και κυρίως στο κεφάλαιο Έβρος και Καστελόριζο ! Ο Καταδρομέας με το γνωστό ύφος του, την κοφτερή φωνή του και  με τα βλέμμα του πάντα ίσιο δήλωσε απλά ορθά και κοφτά !
Ο Έβρος είναι «ΑΠΟΡΘΗΤΟΣ»  ξεχάστε την προπαγάνδα των Τούρκων και την ηττοπάθεια κάποιων …Και  δεν ξέρω αν κάποιοι » εσκεμμένα » οδηγούν  τον λαό μας σε λάθος συμπεράσματα .
Στον Έβρο έχουμε σοβαρά πλεονεκτήματα και τον ξέρουν και οι Τούρκοι ,έχουμε το πλεονέκτημα του Εδάφους, του Ποταμού ,τα ναρκοπέδια και κυρίως των Μαχητών μας και δεν αναφέρομε μόνο στους Στρατιώτες μας ,στον Έβρο από τον Εθνοφύλακα μέχρι τον ψαρά είναι μαχητές και όποιος τολμήσει να περάσει το Ποτάμι …ο Έβρος θα κοκκινίσει !
Μα Στρατηγέ οι Τούρκοι έχουν απέναντι Άρματα ετοιμάζουν Γέφυρες  κάνουν ασκήσεις με Βάρκες εφόδου και το μηχανικό τους κάνει καθημερινά ασκήσεις διελεύσεως Ποταμού !




Δεν υπάρχουν σχόλια: