Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

«ΓΝΩΡΙΖΩ...ΑΓΑΠΩ...ΠΡΟΣΦΕΡΩ!» στο 10ο Δημοτικό Αλεξανδρούπολης

Προσφορά Αγάπης πραγματοποιήθηκε από τους συλλόγους γονέων και διδασκόντων του 10ου δημοτικού Αλεξανδρούπολης. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - Γονείς & Εκπαιδευτικοί και με τη στήριξη της Διεύθυνσης του σχολείου μας, συγκεντρώσαμε μεγάλη ποσότητα σε τρόφιμα και αναγκαία είδη καθαριότητας για τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης.



ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ «ΑΓΑΠΗ» ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
Στείλαμε το μήνυμα ότι καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες, δίνοντας ελπίδα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και παράλληλα ότι δεν έχει εκλείψει η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη μέσα μας.
Τα συγκεντρωμένα τρόφιμα και λοιπά είδη τα «πρόσφεραν» με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τα πρωτάκια μας και τα παρέλαβε ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης κ. Γιώργος Βαφέας.


Η δράση αυτή, αποτελεί συνέχεια της σταθερής και αμοιβαίας συνεργασίας μας με το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης και αφορά τη «συγκέντρωση ρουχισμού και παιχνιδιών» το προηγούμενο σχολικό έτος, καθώς και το πρόγραμμα του Χωριού "Ενισχυτική Διδασκαλία" που πραγματοποιείται στους χώρους του σχολείου μας καθ' όλη τη διάρκεια της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.
Η ΔΡΑΣΗ «ΓΝΩΡΙΖΩ...ΑΓΑΠΩ...ΠΡΟΣΦΕΡΩ!» υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «10Χ2 ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ!»' 2014-2015 του Συλλόγου Γονέων 10ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης.

Δημήτρης Κελεμίδης
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων
10ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξ/πολης



Δεν υπάρχουν σχόλια: