Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Συστημική Προσέγγιση και Οικογενειακή Θεραπεία στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης

Στο κτίριο του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης φιλοξενείται για το Α’ Χειμερινό Εξάμηνο 2014 – 2015 το πρόγραμμα Κύκλος Κοινωνικών και Βιωματικών Εκφράσεων με θέμα «Συστημική Προσέγγιση και Οικογενειακή Θεραπεία» διάρκειας 40 ωρών που υλοποιεί το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΙΙ MASTER ACADEMY .
Ο Κύκλος Κοινωνικών και Βιωματικών Εκφράσεων έχει ως



στόχο την εξοικείωση των σπουδαστών σε θέματα Οικογενειακής Θεραπείας και Συστημικής Θεώρησης. Θα αναπτυχθούν ενότητες που αφορούν την οικογένεια και τις σχέσεις των μελών της, τις σχέσεις των ζευγαριών και των γονέων με τα παιδιά. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να εξετάσουν διάφορες πτυχές της συστημικής σκέψης και πρακτικής, από την αρχική επικέντρωση σε μοτίβα επικοινωνίας, πρότυπα συμπεριφορών και συστημικές διαδράσεις έως τις πιο πρόσφατες προσεγγίσεις που δίνουν έμφαση στη γλώσσα και τις διεργασίες διαπροσωπικής νοηματοδότησης.
Οι εισηγήσεις πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση κάθε Τετάρτη, 18:00 με 21:00 στον πολυχώρου του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης. Περισσότερες πληροφορίες στην κα Χρύσα Μπίμπαση  στο τηλέφωνο : 6945779762.




Δεν υπάρχουν σχόλια: