Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ψάχνει το χρυσό σετ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Θα χρειαστεί τη συμπαράσταση των οπαδών του

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στις 19.00 στο γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» την ελβετική Σόνενβερτ στη ρεβάνς του Β΄γύρου της προκριματικής φάσης του Challenge Cup ανδρών.
Το έργο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα είναι δύσκολο και φυσικά θα χρειαστεί τη συμπαράσταση των οπαδών του για να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα.



Η ελβετική ομάδα είχε νικήσει με 3-1 σετ στον πρώτο αγώνα και η ομάδα του Έβρου για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση θα πρέπει να νικήσει με 3-0 ή 3-1 σετ και να διεκδικήσει την πρόκριση στο «χρυσό σετ» των 15 πόντων.
Ο Εθνικός και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ όλοι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.
Ο τεχνικός του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης δήλωσε για τον αγώνα με την ελβετική ομάδα: «Θα είναι μια εξαντλητική και δύσκολη προσπάθεια για να ανατρέψουμε την ήττα του πρώτου αγώνα που έγινε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Τα όσα έγιναν στον πρώτο αγώνα πρέπει να μας θυμώσουν αγωνιστικά μέσα στο γήπεδο. Σε πρώτη φάση πρέπει να πάρουμε νίκη χωρίς απώλειες και μετά να σκεφτούμε την πρόκριση στο χρυσό σετ. Εχει ρίσκο το χρυσό σετ γιατί είναι στους 15 πόντους αλλά πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι για όλα. Φυσικά περιμένουμε τον κόσμο για να μας ενισχύσει διότι αυτοί οι αγώνες που έχουν τον χαρακτήρα του νοκ άουτ έχουν διαφορετική ψυχολογία».


Δεν υπάρχουν σχόλια: