Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Έναρξη λειτουργίας στην Αλεξανδρούπολη για το «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΙΝ.ΚΑ.Δ.Α.)»

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας γνωστοποιούμε την έναρξη λειτουργίας στην Αλεξανδρούπολη του φορέα κατάρτισης διαμεσολαβητών με την επωνυμία «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΙΝ.ΚΑ.Δ.Α.) » (ΦΕΚ 3095/2014/τεύχος β) και διακριτικό τίτλο «ΝΙΚΗ» και σας καλούμε να συμμετάσχετε στα πιστοποιημένα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης προγράμματα διαμεσολάβησης που διοργανώνει.
Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΙΝΚΑΔΑ) σε συνεργασία με



το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ (ΕΛΚΕΔ) παρέχουν υπηρεσίες βασικής εκπαίδευσης σε υποψήφιους διαμεσολαβητές (διάρκειας 40 ωρών) σύμφωνα με το Ν. 3898/2010, που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα διεθνή πρότυπα προσαρμοσμένες παράλληλα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ελληνικής της  δικαστηριακής πραγματικότητας.
Τα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι πτυχιούχοι Α.Ε.Ι., ανεξαρτήτου ειδικότητας και ιδιότητας, αποκτώντας ένα επιπρόσθετο επαγγελματικό προσόν.
Παράλληλα με τη βασική εκπαίδευση διαμεσολαβητών το ΙΝΚΑΔΑ θα προσφέρει και προγράμματα που αφορούν το ρόλο του παραστάτη δικηγόρου στη διαμεσολάβηση (advocacy mediation), όπως επίσης και εξειδικευμένα προγράμματα διαμεσολάβησης (όπως π.χ. η τραπεζική διαμεσολάβηση, η οικογενειακή διαμεσολάβηση κ.λπ.).
Η εκπαίδευση των υποψηφίων διαμεσολαβητών θα γίνεται από έμπειρη ομάδα εκπαιδευτών του ΕΛ.Κ.Ε.Δ. με βασικές εκπαιδεύτριες την Εύη Αυλογιάρη (Δικηγόρος- Διαπιστευμένη Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών με εξειδίκευση στις διαπραγματεύσεις και στην συμβολή της νευροεπιστήμης στις συγκρούσεις)  και την Δώρα Θανασούλη ( Δικηγόρο – Ψυχολόγο, Διαπιστευμένη Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών με εξειδίκευση στις διαχείριση συναισθημάτων και στις ψυχολογικές τεχνικές), στην ελληνική γλώσσα, σε άρτια οργανωμένο χώρο, υψηλού επιπέδου και αισθητικής, σε τμήματα έως 18 ατόμων.
Ημερομηνίες διεξαγωγής εκπαιδευτικών προγραμμάτων βασικής εκπαίδευσης διαμεσολαβητών:       
●16/12/2014 έως 21/12/2014 &
●26/01/2015 έως 31/01/2015

Πληροφορίες /εκδήλωση ενδιαφέροντος :
Ιστοσελίδα: www.nikimediation.gr
Τηλ: 2551053263 από 11:00 έως 13:00 εργάσιμες ημέρες
κ. Ζαχαρούλα Τσιρτσίδου
Λ. Δημοκρατίας 307, 4ος όροφος

Ο Πρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ.Δ.Α

Ιωάννης Ζαμπούκης



Δεν υπάρχουν σχόλια: