Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Επιτυχημένη εκδήλωση το πρόγραμμα «Kids Athletics» στην Αλεξανδρούπολη

Στα πλαίσια των Αξόνων του Κοινωνικού Σχολείου υλοποιήθηκε την Παρασκευή 10/10/2014 το πρόγραμμα «Kids Athletics», στο Δημοτικό Στάδιο «Φώτης Κοσμάς», με την συμμετοχή των μαθητών/τριών  Ε΄και ΣΤ΄τάξης των Δημοτικών σχολείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου.
Στόχος των «Kids Athletics» είναι να προσφέρει στους




μαθητές ένα οργανωμένο αθλητικό πρόγραμμα με τη μορφή παιχνιδιού και να δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές να γνωρίσουν από κοντά τα αγωνίσματα του Κλασσικού Αθλητισμού.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε έχοντας σύμμαχο τον υπέροχο καιρό, μέσα στο κατάμεστο από χαρούμενα παιδιά,  δασκάλους και γονείς γήπεδο,  προσφέροντας ένα καταπληκτικό θέαμα  σε όσους είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν.
Την επιτυχημένη εκδήλωση οργάνωσε η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Έβρου με κεντρικό υποστηρικτή το τμήμα στίβου του Μ.Γ.Σ  Εθνικού Αλεξ/πολης.
 Συνδιοργανωτές  στην υλοποίηση του προγράμματος  «Kids Athletics» στην Αλεξανδρούπολης ήταν ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ , η Περιφέρεια  Α.Μ.Θ,  ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, καθώς και ο Α.Σ.  Πρωτέας.
  Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην πολύτιμη συμμετοχή του Συνδέσμου Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Θράκης οι οποίοι  με την παρουσία τους  προσέφεραν ιδιαίτερο κύρος στη διοργάνωση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και  απηύθυναν χαιρετισμό
 ο Υφυπουργός  Παιδείας κ. Δερμετζόπουλος Αλέξανδρος, ο Δ/ντης Φυσ.Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας κ. Δασκαλάκης Στυλιανός, ο Αντιπεριφεριάρχης Έβρου κ. Πετροβιτς Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Βραχιόλογλου Στυλιανός, ο αναπληρωτής Περιφερειακός  Δ/ντης  Π.Ε και Δ.Ε  Αν. Μακ.-Θράκης κ. Τζάστας Γεώργιος, η Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Θράκης κ. Κωνσταντινίδου Ξανθή, η Διευθύντρια  Α/θμιας Εκπ/σης Έβρου κ. Κεχαγιά-Φανού Θεσσαλία και ο  Δ/ντης  Δ/θμιας  Εκπ/σης και Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α Έβρου κ. Αποστολακούδης Στέργιος.
Τις προσπάθειες των μαθητών παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και οι σχολικοί σύμβουλοι Α/θμιας Εκπ/σης Έβρου κ. Κελεσίδης Γεώργιος, κ. Σεραφείμ Ευαγγελία, κ.Αλεξόπουλος Χρήστος και κ.Μάκρα Ραλού.
      


 Η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Εβρου                   Ο Πρόεδρος Ο.Ε.ΣΑ Έβρου
                                                                                               
           
                                                                        Αποστολακούδης Στέργιος


Δεν υπάρχουν σχόλια: