Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Φιλικός αγώνας του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Έβρο Σουφλίου

Το Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα δώσει τον τρίτο του φιλικό αγώνα προετοιμασίας στο Σουφλί με τον τοπικό Έβρο Σουφλίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18:00. Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Ουσταμπασίδης θα έχει στη διάθεσή του το νέο μεταγραφικό απόκτημα της, τον ποδοσφαιριστή Αδάμ Καραπατσιά.



Ο 23χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στον Ηρακλή Καβάλας και θα αποτελέσει ακόμη μία ποιοτική λύση στην επιθετική γραμμή της ομάδας.
Μία  εβδομάδα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος της Football League 2 προστέθηκε στο ημερολόγιο με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο Στάδιο Φώτης Κοσμάς την ομάδα της FC Svilengrand 1921 από τη Βουλγαρία την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 17:00.
Μάλιστα το παιχνίδι αυτό θα έχει και έναν επετειακό χαρακτήρα μιας και ακριβώς μισό αιώνα πριν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υπήρξε η πρώτη ομάδα του δυτικού, τότε, κόσμου που επισκέφθηκε χώρα του πάλαι ποτέ ανατολικού μπλογκ και συγκεκριμένα το Svilengrand για να δώσει φιλικό αγώνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: