Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στην Αλεξανδρούπολη με ΜΕΓΑΛΕΣ δυνάμεις της αστυνομίας

Δυνάμεις ΜΑΤ (ΜΕΑ) ή όπως αλλιώς λέγονται, τροχονόμοι, αστυνόμοι, μυστικοί, διοικητές, φορητοί ασύρματοι, κλούβες, ασπίδες και κράνη γέμισε η Αλεξανδρούπολη σήμερα περί τις 20:00 εξαιτίας της συγκέντρωσης και πορείας ομάδας ατόμων που με σημαίες και συνθήματα ξεκίνησαν από το πάρκο της Ακαδημίας, κατευθύνθηκαν στο Δημαρχείο, ανέβηκαν την άνοδο μέχρι το ΚΑΠΗ κάνοντας …. στάσεις και τελικά  διαλύθηκαν ήσυχα χωρίς να δημιουργήσουν πρόβλημα πέραν


του κυκλοφοριακού…..

1 σχόλιο:

paratiritis είπε...

1. Oι αστυνομικοί που είδες δεν ήταν ούτε ΜΑΤ ούτε ΜΕΑ. Ήταν ντόπιοι αστυνομικοί που απλά φορούσαν κράνη και ασπίδες.

2. Η ομάδα ατόμων που είδες δεν ήταν μια απλή ομάδα πολιτών αλλά αναρχικοί και αντιεξουσιαστές που στην πλειοψηφία τους ήρθαν από άλλες περιοχές της Θράκης.

3. Την ίδια ώρα είχαν συγκεντρωθεί Χρυσαυγίτες στα γραφεία τους στην οδό Μαζαράκη και αν ερχόταν σε επαφή οι δύο ομάδες θα γινόταν το έλα να δεις. Εξάλλου ο σκοπός των αναρχικών ήταν να κατευθυνθούν προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής για αυτό ανέβηκαν την άνοδο.

4. Παράλληλα γινόταν στην πόλη πορεία του ΚΚΕ και μπροστά στο δημαρχείο είχαν συγκέντρωση απεργοί καθηγητές.

Αυτοί ήταν οι λόγοι της ισχυρής αστυνομικής δύναμης για να μην έρθουν σε επαφή κυρίως οι αντιεξουσιαστές με τους χρυσαυγίτες αλλά και με τις άλλες δύο παράλληλες συγκεντρώσεις.

Πρωτόγνωρες καταστάσεις δεν θα το έλεγα έχει επαναληφθεί κι άλλες φορές στην πόλη παράλληλες συγκεντρώσεις και πορείες αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών.