Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση της Κίνησης «Δήμος και Δημότες» για σχόλια εναντίον του Απ. Φωτιάδη

Ένα περίεργο, αλλά όχι ανεξήγητο, φαινόμενο παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες σε blogs της περιοχής μας.
Μετά την επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους του κυρίου Φωτιάδη να θέσει υποψηφιότητα για το Δήμο Αλεξανδρούπολης, ακολούθησε μια σειρά άκρως επιθετικών και προσβλητικών δημοσιευμάτων εναντίον του, καθώς και εναντίον των ΜΜΕ που έκαναν το «έγκλημα» να παρουσιάσουν αυτήν την υποψηφιότητα.
Βέβαια, είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός


ότι τα πλέον επιθετικά δημοσιεύματα δε θα τα διαβάσετε σε κάποιο ενημερωτικό blog αλλά σε ένα θεματικό και εξειδικευμένο, με τίτλο ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΣΤΟΠ. Από αυτήν την πρωτογενή πηγή αναδημοσιεύουν και κάποια άλλα blogs αυτές τις απόψεις.
Δημιουργεί λοιπόν μεγάλη απορία στους Δημότες πώς οι αγωνιστές που διαχειρίζονται αυτό το blog -μάλιστα υπογράφουν επωνύμως- συνδέουν το όνομα του κυρίου Φωτιάδη με την υπόθεση των χρυσωρυχείων.
Γνωρίζουν ποια είναι η θέση της παράταξης ΔΗΜΟΣ & ΔΗΜΟΤΕΣ και του αρχηγού προσωπικά για το θέμα αυτό;
΄Η μήπως απλά εκτελούν εντολές αυτών που έχασαν την ψυχραιμία τους από την πρόθεση του Απόστολου Φωτιάδη να διεκδικήσει το Δήμο με τους συνεργάτες του;
ΥΓ: Μπορεί μέχρι στιγμής να δικαιολογούν το "μισθό τους", αλλά καλό θα είναι να αρχίσουν να παίρνουν νομικές συμβουλές από έγκριτους δικηγόρους. Ευτυχώς σ’ αυτή τη χώρα υπάρχουν ακόμα νόμοι και δικαστήρια για τους ανεύθυνους συκοφάντες και λασπολόγους.

Πηγή: www.radiomax.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: