Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Με το σωματείο ΤΑΞΙ «Η Ομόνοια» συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου

Την Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Γωγώ Νικολάου επισκέφθηκε το ΔΣ του νέου σωματείου ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Αλεξανδρούπολης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», με αφορμή την οικονομική κρίση που υφίσταται ο κλάδος τους.
Ο πρόεδρος Χρήστος Παπαδάκης Χρήστος μαζί με τις Ιωάννα Καζάκου και Σουλτάνα Μπόγλου, έθεσαν τα προβλήματα του κλάδου, όπως οι ασφαλιστικές εισφορές, οι


κεφαλαιοποιήσεις χρεών, η πρόταση τους για  ένταξη στο ΕΣΠΑ, το σύστημα φορολόγησης του κλάδου και το επίπονο θέμα της έκδοσης νέων αδειών. Ζήτησαν την παρέμβαση της Αντιπεριφερειάρχη στα αιτήματά τους και την στήριξη του κλάδου.
Η κ. Αντιπεριφερειάρχης τους διαβεβαίωσε ότι συμμερίζεται την φωνή αγωνίας όλων των ελευθέρων επαγγελματιών και των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ και ότι εξαντλεί τις θεσμικές ιδιότητες της προκειμένου να είναι αρωγός στα προβλήματά τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: