Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Κοπή της πίτας του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Α.Ο. Football prints ΠΑΟΚ της Αλεξανδρούπολης


Το Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013  τα τμήματα Υποδομών του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Α.Ο. Football prints ΠΑΟΚ , σε μια ζεστή εκδήλωση , πραγματοποίησαν την καθιερωμένη ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, στο ξενοδοχείο CRECOTEL. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σχεδόν το σύνολο των νεαρών αθλητών του Συλλόγου , αρκετοί γονείς , τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και οι προπονητές των τμημάτων.


Στον χαιρετισμό που απεύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Παντελίδης αναφέρθηκε στην πετυχημένη συνεργασία με το Δίκτυο Υποδομών του ΠΑΟΚ , στις ευκαιρίες  που δίνονται στους αθλητές του Συλλόγου μέσω αυτής της συνεργασίας καθώς και   στην υπεύθυνη δουλειά που γίνεται από την προπονητική ομάδα. Στην ομιλία του ο προπονητής Κουφός Αντώνης τόνισε πως φιλοσοφία του Συλλόγου είναι τα παιδιά να αποκτήσουν Αθλητική παιδεία και να αποκομίσουν  τα οφέλη της δια βίου άθλησης . Αναφέρθηκε επίσης στην προσπάθεια του Συλλόγου κάθε χρόνο να παρέχει περισσότερες και πιο ποιοτικές υπηρεσίες στους νεαρούς αθλητές των τμημάτων υποδομής εμπλουτίζοντας  το δυναμικό του Συλλόγου με καταξιωμένους επιστημονικούς συνεργάτες και με ανάλογες δράσεις που αποσκοπούν στην σωστή επιστημονική παρακολούθηση και αξιολόγηση των παιδιών σε σχέση με έναν αθλητικό τρόπο ζωής που εντάσσονται στον μακροχρόνιο επιστημονικό προπονητικό –εκπαιδευτικό σχεδιασμό που έχει εκπονήσει η προπονητική ομάδα του Συλλόγου μας. Τo Δ.Σ. και η  προπονητική ομάδα αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια  τους επιστημονικούς συνεργάτες μας ΦΛΩΡΟ Δ.(καρδιολόγο) , το διαγνωστικό κέντρο EUROMEDICA και  τον ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ Γ. (διατροφολόγο).
Χαιρετισμό επίσης απεύθυναν ο αντιπρόεδρος Μαυρίδης Κ, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ ΕΒΡΟΥ Καραβασίλης Χ. και ο αντιδήμαρχος Γερακόπουλος Χ.  Όπως κάθε χρόνο βραβεύτηκαν οι δύο καλύτεροι μαθητές με ένα βιβλίο για το ποδόσφαιρο , συγκεκριμένα ο Πανονίδης Γιώργος από το παιδικό τμήμα (1998-1999)  και ο Ακίδης Παναγιώτης από το προπαιδικό τμήμα (2000-2001). Επίσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο Σύλλογο και στην αθλητική ζωή του τόπου οι Μπαξεβάνογλου Μιχάλης και ο Στεφανίδης Παύλος(πρ. πολιτ.συλ. Παλαγίας) , καθώς και οι νεαροί αθλητές Δαρμάρης Αθανάσιος και Μαυροκέφαλος Μαρίνος με το βραβείο <<ευ αγωνίζεσθαι>> για την άψογη αθλητική τους συμπεριφορά. Δώρα δόθηκαν και στους έξι τυχερούς που έτυχαν το φλουρί.






Δεν υπάρχουν σχόλια: