Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Γερμανία, ένας λαός υπεροπτικός, αλαζονικός, αυταρχικός καταδικασμένος στην αυτοκαταστροφή


ΤΟΥ ΜΑΝΔΑΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
Η ιστορία διδάσκει πολλά πράγματα στους λαούς. Δυστυχώς όμως αν από τα παρελθόντα βιώματα, δεν μπορείς να διδαχτείς και συνεχίσεις την πεπατημένη, τότε μόνον κακά μαντάτα θα σου φέρει το μέλλον. Και μιλάμε για την μεγάλη Γερμανία. Αυτή που τόλμησε δύο παγκόσμιους πολέμους


 για να περάσει τις θέσεις τις και την υπεροπτικότητα της (ο Μέγας Αλέξανδρος έκανε εκστρατεία αλλά διέδωσε πολιτισμό, εξασφάλισε την ασφάλεια στην Ελλάδα από τον Περσικό κίνδυνο και δεν έκλεψε τίποτα από τα μέρη που πήγε αλλά δημιούργησε ολόκληρες πόλεις που μείνανε και στην ιστορία)
Σε αντίθεση η υπεροπτική και αλαζόνα Γερμανία με διάφορους ηγέτες, οι περισσότεροι με ορατά τα σημάδια της σχιζοφρένιας και της απληστίας δεν σταμάτησαν σε τίποτα. Εξολόθρευσαν ολόκληρους λαούς, στο σύνθημα Γερμανία πάνω από όλους, λεηλάτησαν κράτη και άφησαν πίσω τους, σαν σύγχρονοι Ούννοι στάχτη και καταστροφή και στο τέλος αυτοκαταστράφηκαν. Στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο προκάλεσαν 19 εκατομμύρια θύματα μεταξύ αμάχων και στρατιωτών και ήταν οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν τα χημικά αέρια που προκάλεσαν μεγάλες απώλειες και φρυχτό θάνατο σε χιλιάδες στρατιώτες. Και αφού βοηθήθηκαν και ανέκαμψαν, πάλι μια από τα ίδια. Ο σχιζοφρενής ηγέτης τους, ακολουθούμενος τυφλά από τον λαό του αιματοκύλησε την ανθρωπότητα αρχίζοντας τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, εξαφανίζοντας 5,5 εκατομ. Εβραίους που τους θεωρούσαν σαν κατώτερους ανθρώπους και φυσικά άλλους τόσους μεταξύ αμάχων και στρατιωτών. Βέβαια ο λόγος ήταν ο πλούτος των Εβραίων και η χρηματοδότηση της μεγάλης οικονομικής κρίσης της Γερμανίας τον καιρό εκείνο, μιας και ο Χίτλερ ούτε ξανθός ήτανε, ούτε ψηλός ούτε ωραίος, αλλά ένας κακάσχημος, κοντός, ψυχασθενής και μάλιστα όπως πολλοί υποστηρίζουν σεξουαλικά ανίκανος…. ηγέτης. Μάλιστα από μαρτυρίες η γιαγιά του ήταν ….Εβραϊκής καταγωγής.
Βέβαια και οι υπόλοιπες χώρες ζήσανε την φρίκη και την βαρβαρότητα της Γερμανικής κατοχής όπου η πείνα και η δυστυχία εξαφάνισαν εκατομμύρια αμάχους ενώ στα πεδία των μαχών είχαμε άλλους τόσους νεκρούς. Επίσης η λεηλασία και ο αφανισμός, η πείνα και η εξαθλίωση  ολόκληρων λαών ήταν το τίμημα και ο πλούτος που άφησε ο….υπέρτατος Γερμανικός λαός στους άλλοτε υποταγμένους. 
Σήμερα η Γερμανία, που ενώ πήρε δάνεια για την ανοικοδόμηση της, που ποτέ δεν πλήρωσε, που δεν πλήρωσε ούτε ένα μάρκο ή ευρώ για τις στυγνές δολοφονίες και εγκλήματα που διέπραξαν καίγοντας ολόκληρα χωριά και αφήνοντας ορφανά, την πείνα και τον θάνατο να πλανάται, έκλεψαν αγάλματα και χρυσό από τις τράπεζες που ποτέ δεν επέστρεψαν, κήρυξαν στάση πληρωμών στα δάνεια που είχε η Αν. Γερμανία και δεν πλήρωσαν ….δραχμή όπως λέγαμε  κατά τη κατάρρευση του τείχους του Βερολίνου, έρχονται να πουν κιόλας ότι τους χρωστάνε. Εκτός των άλλων η έντιμη Γερμανία σε όλον τον κόσμο με μίζες και ανορθόδοξα μέσα πήρε έργα υπερκοστολογώντας και υπερτιμώντας προϊόντα που χρυσοπληρώθηκαν για πολλοστή φορά. Αλλά η …έντιμη Γερμανία θεωρεί τους άλλους μιζαδόρους και όχι ότι και αυτοί είναι οι ένοχοι που έδωσαν μίζες. Προχθές μάλιστα διάβαζα ότι γερμανικό δικαστήριο απεφάνθη ότι φακελάκια σε γιατρούς του Γερμανικού ΕΣΥ μέχρι το ποσόν των….10.000 ευρώ δεν θεωρούνται δωροδοκία και είναι νόμιμα. Εύγε λοιπόν στου τίμιους Γερμανούς με τα φακελάκια των γελοίων ποσών των….10.000 ευρώ.
Ας δούμε όμως και την σημερινή κατάσταση. Η Γερμανία με την βιομηχανική παραγωγή πέρασε την κρίση της στις χώρες του νότου. Έκανε και επέβαλε την αγρανάπαυση, τις ποσοστώσεις γάλατος εκμηδενίζοντας την παραγωγή και την ανάπτυξη, υποχρέωσε έτσι σε δανεισμό και αντιπαραγωγικότητα όλους τους λαούς της νότιας Ευρώπης, θέσπισε ένα νόμισμα παγίδα για όλους τους λαούς με το νόμισμα έως και 2 ευρώ σε κέρμα (σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική το χαρτί θεωρείται μεγαλύτερης αξίας και έτσι δεν  υπολογίζαμε το πραγματικό κόστος και μόνο η Γερμανία είχε τα μάρκα σε κέρματα), υπερκοστολόγησε και με μίζες έβλαψε τα οικονομικά δρώμενα όλων των κρατών,( η ζίμενς κατηγορείται για αυτό από το Βέλγιο, την Ελλάδα, Ισπανία και άλλα κράτη), έφτιαξε και άφησε τα cds και άλλους ανορθόδοξους μηχανισμούς και άρχισε το σφυροκόπημα από τον ποιο αδύνατο κρίκο με τους πολιτικούς του που ήταν βουτηγμένοι στην μίζα και ανήμποροι να μιλήσουν και να αντιδράσουν δηλ. την Ελλάδα.
Οι πολιτικοί της Γερμανίας αθώες περιστερές, ένας υπουργός σε καροτσάκι βουτηγμένος στα σκάνδαλα επί Κολν, κυνικός όμως, παριστάνοντας τον αδιάφθορο, Θεέ μου τι υποκρισία και μια καγκελάριος δεξιάς κυβέρνησης, αλλά πρώην κουμουνίστρια και μάλιστα η κυρία Καγκελάριος πρόεδρος των φοιτητικών και σχολικών επιτροπών του κουμουνιστικού κόμματος και κόρη ….πάστορα (εδώ η Ελληνική παροιμία, παιδί παπά, διαόλου κάλτσα, παίρνει σάρκα και οστά) παριστάνει την αδίστακτη στυλοβάτηδα της διαφάνειας και της νομιμότητας. 
Αδιάλλακτη και κυνική επιβάλει για μια ακόμα φορά την κυνικότατη συμπεριφορά των Ούννων στους αδύνατους. Ή θα πουληθείτε ή θα σας καταστρέψουμε, αγνοώντας όμως ότι αυτά τα κράτη στηρίζουν ακριβώς την νοθευμένη ευημερία της χώρας της που στηρίζεται ακριβώς στις ακριβοπληρωμένες αγορές των κρατών αυτών. Αλλιώς κυρία καγκελάριος που θα πουλούσες τα γερμένα υποβρύχια που τα χρυσοπληρώθηκες και μάλιστα δεν παρέδωσες ακόμα; Που θα πουλούσες τα άρματα δίχως βλήματα; Βέβαια εδώ οι ευθύνες των δικών μας πολιτικών είναι μεγάλες και η ατιμωρησία πρέπει κάπου να σταματήσει. Και αν πραγματικά είναι έντιμη η Γερμανία και η κυβέρνηση της γιατί κρύβει του υπευθύνους σκανδάλων σαν τον Χριστοφοράκο που έχουν κάνει αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος. Μάλλον κυρία καγκελάριος την εντιμότητα και την δικαιοσύνη την βλέπεται σαν άλλος Άντολφ Χίτλερ. Και εκείνος την εντιμότητα την έβλεπε με το λυστρικοκαταστροφικό του μάτι. Τα ίδια και τώρα . Μια Γερμανία που βαδίζει μόνη της αψηφώντας τα λεηλατημένα (όχι στην καταβολή των πολεμικών αποζημιώσεων, τις μίζες και τα υπερτιμημένα συστήματα και φυσικά το όφελος που απέφεραν στον Γερμανικό προϋπολογισμό σε όφελος της οικονομίας τους, διεκδικώντας άνευ όρων τα χρήματα που …….δάνεισε). Μια Γερμανία που στην κυνικότητα της πρώην κουμουνίστριας και νυν δεξιάς ηγέτιδας τρέχει στην οδό των άλλων αυτοκαταστροφικών ηγετών της Γερμανίας. Και για δείτε μια σύμπτωση. Και ο Χίτλερ είχε αποσχιστεί τότε από το σοσιαλιστικό κόμμα ιδρύοντας το εθνικοσοσιαλιστικό, ενώ η Μέρκελ από το κουμουνιστικό και βρίσκεται στο Χριστιανοδημοκρατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: