Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΚΚΕ ΙΣΧΥΡΟ... στην Αφισσορύπανση Αλεξανδρούπολης


Σύντροφοι, Συντρόφισσες και αγαπητέ κ. Δήμαρχε Αλεξανδρούπολης...
Σύντροφοι και Συντρόφισσες, 
Γνωρίζουμε ότι την επιδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό τον έχετε εισπράξει.
Τα περισσότερα κόμματα ευτυχώς στις φετινές εκλογές ΔΕΝ χρησιμοποίησαν τις πατροπαράδοτες

 πρακτικές αφισοκόλλησης!! 
Πως βελτιώνεται η ταξική πάλη με τις αφίσες;
 Γιατί επιμένετε να μην χρησιμοποιείτε το Twitter , το Facebook και το διαδίκτυο... είναι φθηνότερα, πολύ αποτελεσματικότερα!!! (εκτός και εαν τα μηνύεται... όπως ανάγγειλε προ ημερών η Γενική Γραμματέας του Κόμματος)
Επιπλέον
ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΟΥΝ το περιβάλλον,
ΔΕΝ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ την πόλη & τα μάτια μας και
ΔΕΝ χαλάνε την ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ μας!!
 Ολόκληρη η πόλη της Αλεξανδρούπολης από καταστήματα, στύλους, καφάο  κλπ έχει γεμίσει με τις μοναδικές αφίσσες του "κόμματος" που επιμένει στην πατροπαράδοτη αφισοκόλληση και στις πρακτικές των προηγούμενων δεκαετιών.
Από όσο γνωρίζουμε σύμφωνα με τον ν. 2946/2001 δεν είναι νόμιμες, μπορεί να κάνουμε και λάθος βέβαια.
Εκεί που σίγουρα δεν κάνουμε λάθος είναι ότι πλέον το 2012 είναι εντελώς αντιαισθητικές για όλους μας (είτε ανήκουμε στο προλεταριάτο, είτε στον ιμπεριαλισμό και σε οποιουδήποτε είδους ...ισμό).
Ο λαός δεν κερδίζεται, ούτε βρίσκει το δίκιο του ... με ρύπανση & καταστροφή του περιβάλλοντος χώρου του.. δεν νομίζετε ;
Αναμένουμε ανακοίνωση από την τοπική επιτροπή του ΚΚΕ στον Έβρο και άμεσες ενέργειες απόσυρση
 Αξιότιμε κ. Δήμαρχε Αλεξανδρούπολης , Αξιότιμε κ. Ε. Λαμπάκη, 
Σας απευθύνουμε ανοιχτή επιστολή να προχωρήσετε στις κατάλληλες ενέργειες, στην αποκόλληση και καθαρισμό των σημείων της πόλης που ρυπάνθηκαν με τόσο βάναυσο τρόπο.
Το ίδιο θα καταγγείλουμε φυσικά και στην περίπτωση νέας αφισσοκόλλησης από οποιοδήποτε άλλο κόμμα ! 
Οι παλιές πρακτικές "βάναυσης" αφισορύπανσης , τις πλαστικές σακούλες, τα χιλιάδες φυλλάδια...ανήκουν στο πολιτικό παρελθόν αυτής της χώρας μας ΟΡΙΣΤΙΚΑ!
 Ολες οι φωτογραφίες από την Κυριακάτικη βόλτα μας στις 3/6/2012 
 Στο τέλος κανένας ιμπεριαλιστής ή καπιταλιστής δεν θα τις κατεβάσει-καθαρίσει, κάποιος εργάτης θα εργαστεί... για να επαναφέρει την κατάσταση.

Κυριακή, 03 Ιουνίου 2012 18:08

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, είναι νταήδες, κάνουν ότι θέλουν και όπως το θέλουν, αγνοούν τους πάντες και τα πάντα, δεν σέβονται νόμους, δεν σέβονται περιβάλλον, δεν σέβονται συμπολίτες!! Αυτό είναι το ΚΚΕ. Όλοι τους ένας και ένας, η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη. Στο όνομα του ΄΄λαού΄΄ καταστρέφουν τα πάντα! Κατέβασαν το κόμμα στα τάρταρα, και συνεχίζουν χωρίς ντροπή με τον ίδιο ρυθμό. είναι το μοναδικό κομουνιστικό κόμμα στον κόσμο, που έχει αυτή τη συμπεριφορά.