Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Το στοίχημα του Θανάση Ράσιου! (Γραμματέα της ΝΕ Έβρου του ΠΑΣΟΚ)


Προσωπικό στοίχημα του Θανάση Ράσιου, του Γραμματέα της ΝΕ Έβρου του ΠΑΣΟΚ, είναι η Παρασκευή 4 Μαΐου. Τι εννοούμε;

Την Παρασκευή 4 Μαΐου προσκάλεσε και θα είναι στην Αλεξανδρούπολη η Εύη Χριστοφιλοπούλου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Υφυπουργός Παιδείας για την κεντρική πολιτική εκδήλωση του κόμματος. Την ίδια μέρα και ώρα θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, ο Αντώνης Σαμαράς, όπου θα κλείσει την προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ.
Ο Θανάσης Ράσιος λοιπόν, θα κάνει την εκδήλωση στο Grecotel, σε μια αίθουσα όπου μπορεί να χωρέσει 600 άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τον Αντώνη Σαμαρά, θα τον πάνε να μιλήσει στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, χωρητικότητας 350 θέσεων. Ποιος θα έχει λοιπόν τον ποιο πολύ κόσμο; Ο Σαμαράς ή η Χριστοφιλοπούλου;
Για να δούμε αν θα κερδίσει το στοίχημα ο Θανάσης Ράσιος…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αηδίες και κρυάδες

Ανώνυμος είπε...

δυο κοματα που μεχρι σημερα γεμιζαν πλατειες των 50.000 ατομων συναγωνιζονται αν γεμισουν δυο θεατρα των 300-500 ατομων. Βεβαια κανανε θεατρο ολην την Ελλλαδα. Ξεφτυλησανε και ατημασανε εναν λαο και ετοιμαζουν το ξεπουλημα του. Κατχραστηκανε την εξουσια και τα χρηματα και ειχαν την απειτηση τον λογαριασμο να τον πληρωσει αλλος. Αν τα δυο κοματα αυτα κατορθωσουν και παρουν πανω απο 20-25% συνολο, τοτε θα ειναι η μεγαλυτερη τους επιτυχια μετα απο ολη αυτη την ξεφτυλα.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να κερδίσει η αποχή και η αδιαφορία των πολιτών.