Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

«Αντών. Σαμαρά … Μας απογοήτευσες»



Πρόεδρε μετά την εκλογή σου απο την βάση του κόμματος σε αποδεχθήκαμε και συστρατευτήκαμε μαζί σου ξεχνώντας την πίκρα του 93'.
Ήμασταν περήφανοι για την αντιμνημονιακή σου πορεία και το σθένος σου.Βλέπαμε ότι έπειθες και ανθρώπους εκτός Ν.Δ. και αναθαρύναμε βλέποντας και τις κολωτούμπες του ΛΑ.Ο.Σ.
Σε πιστέψαμε όταν έλεγες δεν υπογράφω τίποτα που θα δεσμεύσει την Πατρίδα μου.

Γιατί έδωσες μια και γκρέμισες ότι έχτιζες τόσο καιρό τόσο κακούς συμβούλους έχεις;
Με το ΠΑ.ΣΟ.Κ διαλυμένο την Ντόρα απομονωμένη και το ΛΑ.Ο.Σ απαξιωμένο γιατί έδωσες μια και έχυσες την καρδάρα με το γάλα;
Μας απογοήτευσες , που να σε πιστέψουμε πλέον ότι θα κάνεις όλα αυτά που έλεγες αφού ήδη στα δύο ποιο σημαντικά την αντιμνημονιακή στάση και την μη υπογραφή έκανες κολωτούμπες;
Εμείς οι 40άρηδες της παράταξης θα σε ψηφίζαμε γιατί μας είχες πείσει και ανταλλάγματα δεν περιμέναμε .
Δεν μας ενδιέφερε το Πρωθυπουργηλίκι σου αλλά οι θέσεις σου και ελπίζαμε ότι θα μας βγάλεις από το τούνελ που μας έβαλαν.
Αλλά αποδείχθηκε ότι μόλις ένιωσες Πρωθυπουργός λειτούργησες όπως και ο ΓΑΠ σαν υπηρέτης της Τρόικας και άρχισες τα ΝΑΙ σε όλα τα μέτρα τους και σε όλα αυτά που θα εξαθλιώσουν τους Έλληνες.Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.
Σε αφήνουμε με το όνειρο της Πρωθυπουργίας που σίγουρα δεν θα σου δώσουν αυτοί που ήδη υπέκυψες αλλά που θα σου δίναμε εμείς που θα υποστούμε την εξαθλίωση την μείωση των μισθών μας, θα πληρώσουμε [άν έχουμε ]τα χαράτσια σας και όλους τους φόρους που θα ψηφίσετε και όλα τα ωραία που μας ετοιμάζετε εσύ και οι μνημονιακοί βουλευτές όλων των κομμάτων.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: