Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Μητρόπολη και Δήμος Αλεξανδρούπολης ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ενώνουν τις δυνάμεις τους η Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, Τραϊανούπολης και Σαμοθράκης και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Αποφάσισαν δια του Μητροπολίτου κ.κ. Άνθιμου και του Δημάρχου Ευάγγελου Λαμπάκη να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την καλύτερη οργάνωση:
1) του κοινωνικού ιατρείου,
2) του κοινωνικού φαρμακείου,
3) του κοινωνικού παντοπωλείου.

Όπως σημειώνουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά υπάρχει επιτακτική ανάγκη κάθε δυνατής προσπάθειας για την ανακούφιση αδύναμων οικονομικά συνανθρώπων μας.
"Μόνο ενωμένοι στον τόπο μας θα μπορέσουμε ν’ αντιμετωπίσουμε τις τρομακτικές οικονομικές δυσκολίες που απειλούν την ηθική μας υπόσταση και τους θεσμούς της ελληνικής κοινωνίας που είναι δομημένη και σφυρηλατημένη σε ήθη και παραδόσεις που από αιώνες μας έκαναν ξεχωριστούς.
Μακριά από οξύνσεις και στείρες αντιπαραθέσεις, πρέπει να ενώσουμε τη διαφορετικότητά μας για να βγούμε νικητές μέσα από την ανθρωπιά μας, όπως αρμόζει στον πολιτισμό μας και την ιστορία μας"αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ανατρίχιασα...