Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Επανακαθορισμός και δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης των ΤΑΧΙ και ΡΑΔΙΟΤΑΧΙ της Αλεξανδρούπολης

Δείτε τις θέσεις στάθμευσης των ταξί (πιάτσες), που έχουν έδρα την Αλεξανδρούπολη:
1. Οχτώ (8) θέσεων στάθμευσης επί της οδού Μαζαράκη, στην δεξιά πλευρά αυτής, από την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι την Λεωφ. Δημοκρατίας (της κατεύθυνσης προς Λ. Δημ/τίας).
2. Δεκατέσσερις (14) θέσεις στάθμευσης επί της οδού Μητρ. Ιωακείμ Καβύρη (7+7), στην δεξιά πλευρά αυτής, από την οδό Αίνου μέχρι την οδό Ελ. Βενιζέλου (της κατεύθυνσης προς την Ελ. Βενιζέλου).
3. Εννέα (9) θέσεις στάθμευσης επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, στην δεξιά πλευρά αυτής, από την οδό Εργίνου μέχρι 10 μ. πριν την συμβολή με την οδό Κωνσταντινουπόλεως (της κατεύθυνσης προς την συμβολή με την οδό Κωνσταντινουπόλεως).

 
4. Τέσσερις (4) θέσεις στάθμευσης επί της οδού Δήμητρας και εγκάρσια αυτής, στην εσοχή, παράπλευρα της εισόδου στο παλαιό Νοσοκομείο.
5. Τρεις θέσεις (3) στάθμευσης επί της οδού Καραολή και Δημητρίου, στην δεξιά πλευρά αυτής από την Πλατεία Ελευθερίας και έμπροσθεν της εισόδου στον Επιβατικό Σιδηροδρομικό Σταθμό. Στους παραπάνω χώρους στάθμευσης Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση κάθε άλλου οχήματος.
Σε κάθε χώρο στάθμευσης Ταξί (πιάτσα) πρέπει να γίνει τοποθέτηση των καταλλήλων Πινακίδων σήμανσης στην αρχή και στο τέλος του χώρου, στις οποίες θα αναγράφεται στο εμπρόσθιο τμήμα αντίστοιχα «ΑΡΧΗ» ή «ΤΕΛΟΣ», ο αριθμός της Απόφασης καθώς και ο αριθμός των θέσεων.
Επίσης πρέπει να γίνει τοποθέτηση και οποιασδήποτε άλλης σήμανσης απαιτηθεί (πινακίδας ή διαγράμμισης) για την εύρυθμη και ασφαλή κυκλοφορία των αυτοκινήτων, αλλά και των πεζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: