Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Η γυμνόστηθη στο μπαλκόνι και το ανθρώπινο δράμα


Στη θέα μίας γυμνόστηθης γυναίκας στο μπαλκόνι κτιρίου οι πάντες δεν θα έμεναν αδιάφοροι! Ίσως όμως πίσω από αυτήν την εικόνα, να κρύβεται και ένα ανθρώπινο δράμα!
Το περιστατικό συνέβη προ λίγων ημερών στο ---------. Σε κτίριο της περιοχής διαμένουν νεαρές αλλοδαπές, εργαζόμενες σε μπαρ της --------, προφανώς ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τις έχει «σπιτώσει»!
Ήταν απόγευμα, οι γυναίκες είχαν πιει, κάποιες είχαν μεθύσει, και άρχισαν να βγαίνουν ακόμη και γυμνές στο μπαλκόνι! Δεν καθόντουσαν αρκετή ώρα, μπαινόβγαιναν, όμως όπως τις παρατηρούσε, εύκολα αντιλαμβανόταν ότι... κάτι περίεργο συνέβαινε!

Κάποια στιγμή μία εξ αυτών, βγήκε έξω με τα στήθη της γυμνά και άρχισε να φωνάζει! Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι! Μάλιστα η καλλίγραμμη νεαρή στην κυριολεξία είχε κρεμαστεί από τα κάγκελα, έμοιαζε λες και ήθελε να «βουτήξει στο κενό», να δώσει τέλος στη ζωή της.
Συνέχισε να βγάζει κραυγές, οι περίοικοι δεν καταλάβαιναν τι έλεγε, όμως όλοι παραξενεύτηκαν στη θέα μίας γυμνής γυναίκας (προφανώς θα φορούσε μόνο το εσώρουχο) να προσπαθεί να πέσει από το μπαλκόνι! Κάποιοι μάλιστα της έκαναν νοήματα να μπει μέσα, φοβούμενοι πως ακόμη και αν δεν ήθελε να αυτοκτονήσει, όπως είχε σκύψει το κεφάλι της και στην κατάσταση μέθης που βρισκόταν, εύκολα θα μπορούσε να βρεθεί... στο κενό!
Και ενώ αρκετοί την κοιτούσαν, βγήκαν από το σπίτι τρεις άνδρες, έμοιαζαν με αλλοδαπούς οι οποίοι στην κυριολεξία την άρπαξαν και την έβαλαν μέσα! Μόνο που φαίνεται πως η κοπέλα πλήρωσε ακριβά την ενέργειά της! Γιατί χωρίς να βλέπουν, οι γείτονες άκουγαν φωνές και ουρλιαχτά μέσα από το διαμέρισμα, που σημαίνει ότι οι τρεις άνδρες χτυπούσαν τη γυναίκα... για να μην επαναλάβει ότι έκανε! Οι γείτονες τρόμαξαν, όμως δεν κάλεσαν την αστυνομία φοβούμενοι... πιθανές συνέπειες!

Από το dete.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΟΔΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΙ bLOG ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ....ΑΝΩΝΥΜΑ.και τουλαχιστον τον δρομο και το νουμερο.δηλ. οταν σκοτωνουν καποιον πρεπει να πουμε οτι σεμια περιοχη π.χ στον Εβρο πυροβολησαν καποιον και τρεχα γυρευε. πως θα εχουμε ασφαλεια οταν φοβομαστε και την σκια μας.