Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Γυναικεία μόδα: Ψηλά τακούνια VS φλατ

Ψηλά τακούνια VS φλατ! Μπορεί το ίδιο look να φορεθεί και με τα δύο; Ποιο παπούτσι ταιριάζει περισσότερο με τα trends του καλοκαιριού; 
Τα σορτσάκια είναι από τα πιο δυνατά κομμάτια του καλοκαιριού. Μπορείς να τα φορέσεις με high heels για πιο θηλυκές εμφανίσεις αλλά με «πρωινή ταυτότητα», δηλαδή να είναι είτε πλατφόρμες είτε πέδιλα με χοντρό τακούνι. Στη flat εκδοχή διάλεξε ένα ζευγάρι oxford και απέφυγε την πεπατημένη της μπαλαρίνας-σανδάλι, για να είσαι πιο στιλάτη!
Η τουνίκ και το σορτσάκι είναι βασικά συστατικά διακοπών. Βάλε τα flat σανδάλια σου και έχεις αμέσως την καλύτερη εκδοχή για beachwear! Οι high heels πλατφόρμες ταιριάζουν σε ένα χαλαρό look για ποτό ή απογευματινό shopping στο νησί.
τζιν παντελόνια τύπου 70s φέτος κάνουν δυναμικό comeback! Tα προτιμούμε με ψηλά τακούνια γιατί εκτός απο extra πόντους δίνουν και extra βαθμούς στο styling! Διάλεξε πλατφόρμες ή πέδιλα δίπατα με τετράγωνο τακούνι. Aπέφυγε τα flat ειδικά τις μπαλαρίνες και αν θέλεις οπωσδήποτε κάτι χαμηλό δώσε πιο bohemian αέρα στο όλο ντύσιμο βάζοντας σανδάλια.

 
χαλαρά φορέματα σε έντονα χρώματα είναι ιδανικά για τα πρωινά στην πόλη. Φόρεσέ τα με high heels που θυμίζουν safari δηλαδή σε καφέ, ταμπά ή πλατφόρμες με ψάθα! Η flat εκδοχή με σανδάλι ταιριάζει περισσότερο σε πιο χαλαρά looks διακοπών. Επέλεξε ένα σανδάλι με animal print για πιο ενδιαφέρον στιλιστικό αποτέλεσμα.
Τέλος τo ανδρικό στιλ είναι πάντα πολύ ενδιαφέρον ειδικά όταν έχει αέρινη, καλοκαιρινή διάθεση. Συνδύασέ το με ψηλοτάκουνα αλλά όχι γόβες ή πλατφόρμες! Προτίμησε πέδιλα γιατί είναι πιο chic και ταιριάζουν στην εποχή. Στα flat τώρα, ψηφίζουμε μπαλαρίνες ή ακόμη και oxfords αλλά όχι σανδάλια. Και οι δύο εκδοχές είναι ιδανικές για την πόλη αλλά δεν ενδείκνυνται για το νησί και τις διακοπές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: