Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΑΚΗΣ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ «Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ TΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ»


Ο κ. Άκης Γεροντόπουλος, με την ιδιότητα του Αναπληρωτή Εκπροσώπου της ΝΔ, συνοδεύει τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη. Παράλληλα πραγματοποιεί επαφές με τα τοπικά ΜΜΕ.
Ο κ. Άκης Γεροντόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Flashnews.gr μεταξύ άλλων ανέφερε:
«..Η συναίνεση  ουσιαστικά είναι ένα παιχνίδι του κ. Παπανδρέου, ο οποίος ενώ στην αρχή κατήγγειλε την ΝΔ για όλα τα υποτιθέμενα δεινά που έχει σήμερα ο τόπος, στην συνέχεια ο ίδιος χωρίς καμία διαπραγμάτευση μας έβαλε μέσα στο μνημόνιο, πάλι καταγγέλλοντας την ΝΔ.

Υποτίθεται πως έχει την μαγική λύση που δεν του βγαίνει σε καμία περίπτωση, η χώρα βυθίζεται όλο και περισσότερο στην ύφεση και σήμερα λίγο πριν τον γκρεμό πλέον καλεί την Νέα Δημοκρατία, υποτίθεται να συναινέσει σε μια πολιτική ο οποία αποδείχτηκε ότι είναι καταστροφική.
Για την Νέα Δημοκρατία το να συναινέσει σε μια τέτοια πολιτική θα είναι συνένοχη, άρα εμείς δεν το δεχόμαστε.
Από την άλλη μεριά αυτά που λέει ο κ. Όλι Ρέν και κάποιοι άλλοι κύριοι από το εξωτερικό, εγώ θα πω ένα πράγμα, στην Ελλάδα υπάρχει σύνταγμα, υπάρχει κυβέρνηση, αντιπολίτευση και κοινοβούλιο, επομένως το πολίτευμά μας λειτουργεί και δεν μπορούμε να δεχτούμε καμία υπόδειξη και καμία παρέμβαση από το εξωτερικό…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: