Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Όλγα Ρενταρη Τέντε: «Πόσο ακόμα θα αντέξω να προπηλακίζομαι;»


Με σκληρή γλώσσα μίλησε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Όλγα Ρεντάρη Τέντε από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Παίρνουμε μέτρα σκληρότερα και από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο,  είπε η κ. Τέντε και είπε με νόημα: «Πόσο ακόμα θα αντέξω να προπηλακίζομαι;». Η κ. Τέντε είχε προπηλακιστεί πριν από λίγες ημέρες και μάλιστα το αυτοκίνητό της είχε δεχθεί ακόμα και πέτρες.

Η κ. Τέντε είπε πως θέλει να γνωρίζει ποιο υπουργείο δεν αποδίδει όπως θα έπρεπε λέγοντας χαρακτηριστικά: Οι ευθύνες θέλω να έχουν ονοματεπώνυμο:
Ζήτησε επίσης η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ να ενημερώνεται μία φορά το μήνα.


1 σχόλιο:

Χρύσα Τρυφωνίδου είπε...

Η κυρία Ρενταρή αναρρωτήθηκε πόσο θα αντέξει ακόμα να προπηλακίζεται. Υπάρχει λύση και είναι απλή. Να θέσει τον εαυτό της εκτός όλων όσοι ασελγούν με κάθε τρόπο επάνω στον ελληνικό λαό. Να παραδώσει τη βουλευτική της έδρα προκειμένου να μήν είναι συννένοχη με αυτούς που χωρίς ντροπή εκποιούν τη χώρα και τους πολίτες της. Να δηλώσει ρητά, ξάστερα και κατηγορηματικά ότι βρίκσεται στο πλάι του λαού που την έστειλε με τη ψήφο του στο Κοινοβούλιο, όχι για να συμπράξει στο ξεπούλημα αλλά για να υπερασπίζεται τα συμφέροντά του ως η νόμιμη εκπρόσωπος του, με ήθος και εντιμότητα. Η στιγμή είναι ιστορική και θα καταγραφεί για να ενημερωθούν οι επόμενες γενιές για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν. Οι περιστάσεις απαιτούν γενναιότητα και προσωπική και πολιτική ανιδιοτέλεια. Η κ. Βουλευτής υποχρεούται να κάνει το πολιτικό της καθήκον. Να παραιτηθεί και να βρεθεί κοντά στο λαό και απέναντι στους εκκαθαριστές της πρωχευτικής περιουσίας της Ελλάδας. Ο λαός έχει πολιτικό ένστικτο και να είναι σίγουρη ότι με τη πράξη της αυτή όχι μόνο δε θα αυτοκτονήσει πολιτικά αλλά θα αποκομίσει κάτι που καμμιά βουλευτική έδρα δε θα της δώσει ποτέ. ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.