Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Η Αλεξανδρούπολη καθαρίζει τις ακτές της, με διαγωνισμό!


Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης προκηρύσσει  πρόχειρο  διαγωνισµό  µε  κριτήριο  κατακύρωσης  τη  χαµηλότερη προσφορά  µε  ποσοστό  έκπτωσης για την εργασία του καθαρισµού των ακτών συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 49.960,32 ευρώ, συµπεριλαµβανοµένου του Φ.Π.Α 
Ο διαγωνισµός θα διενεργηθεί στο δηµοτικό κατάστηµα , την 22-06-2011 ηµέρα Τετάρτη  και  ώρα  12.00.  

 Μετά  το  πέρας  αυτής  της  ώρας  λήγει  η  προθεσµία παραλαβής   των   προσφορών   και   όσες   προσφορές κατατεθούν θεωρούνται εκπρόθεσµες και επιστρέφονται.  Αµέσως  µετά  θα  ακολουθήσει  η  διαδικασία  της αποσφράγισης των προσφορών.
Μαζί µε την προσφορά πρέπει να κατατεθεί και εγγύηση συµµετοχής για ποσό που  αντιστοιχεί στο 5%  της προϋπολογισθείσης  δαπάνης(2.500,00), συµπεριλαµβανοµένου του Φ.Π.Α.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΧΙΣΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. ΔΗΛ. ΟΙ ΑΚΤΕΣ ΘΑ ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ; Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ. Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΓΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ 18 ΚΑΙ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ....ΤΟΥΡΙΣΜΟ.
ΜΑΝΔΑΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

κύριε ΜΑΝΔΑΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, μην πω οτι είναι και πολυ περίεργο