Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Ευχαριστήριο της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως προς την Ιερά Μονή Βατοπεδίου

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως εκφράζει για μία ακόμη φορά θερμότατες ευχαριστίες προς την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου του Αγίου Όρους για τη δωρεά ενός τόνου κοτόπουλων προς τα Ιδρύματα και το Συσσίτιο της Μητροπόλεώς μας. 
Στις δύσκολες οικονομικά στιγμές για το Συσσίτιό μας διαθέτει καθημερινά 400 μερίδες φαγητού στους συνανθρώπους μας που αδυνατούν να καλύψουν και αυτήν ακόμη την ανάγκη της σιτίσεως,  ενώ στα Ιδρύματά μας περιθάλπονται περί τους



200 γέροντες και γερόντισσες.
Η Ιερά Μονή Βατοπεδίου μας προσέφερε μια μεγάλη ανάσα ενισχύοντας το Συσσίτιο και τα Ιδρύματά μας, και αναδεικνύεται για πολλοστή φορά μέγιστη αρωγός στο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί καθημερινά η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως.
Ευχόμεθα ο Άγιος Θεός να ευλογεί τα καλά έργα του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου αρχιμανδρίτου π. Εφραίμ και της συνοδείας του, η δε ανιδιοτελής προσφορά τους και η φιλάνθρωπη αγάπη τους να βρουν τους άξιους μιμητές που τόση ανάγκη έχει η τοπική μας Εκκλησία προκειμένου να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των συνανθρώπων μας, που απευθύνονται στην πρόνοιά της. 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως


Δεν υπάρχουν σχόλια: