Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Νεαροί ποδοσφαιριστές της Αλεξανδρούπολης στο Τουρνουά των Προπονητικών Κέντρων του Π.Α.Ο.Κ (εικόνες)

Το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη Τουρνουά των Προπονητικών Κέντρων του Π.Α.Ο.Κ , στο οποίο συμμετείχε και το αντίστοιχο της Αλεξανδρούπολης .  Το Τουρνουά έγινε στα γήπεδα του Μακεδονικού και αφορούσε της ηλικίες 2006 και 2007  και συμμετείχαν συνολικά 8 Π.Κ. Υπό το βλέμμα των υπευθύνων scouting του Π.Α.Ο.Κ.  οι νεαροί ποδοσφαιριστές του προπονητικού κέντρου του Π.Α.Ο.Κ.  της Αλεξανδρούπολης είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα πολύ υψηλούαγωνιστικού  επιπέδου  Τουρνουά με άρτια οργάνωση και φυσικά μεγάλη αγωνιστική ένταση , αποκτώντας παράλληλα μια σημαντική αγωνιστική εμπειρία ! 
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του προπονητικού κέντρου του Π.Α.Ο.Κ.  της Αλεξανδρούπολης θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν τουλάχιστον σε ακόμη ένα Τουρνουά.
 Ο ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΟ ΑΛΕΞ\ΠΟΛΗΣ Π.Α.ΟΚ.  Academy , ως ο υπεύθυνος σύλλογος που έχει αναλάβει την οργάνωση του Π.Κ. της Αλεξανδρούπολης , ευχαριστεί θερμά όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Τουρνουά τόσο για την πειθαρχημένη και σε αγωνιστικά πλαίσια άψογη συμπεριφορά τους όσο και για την πολύ καλή αγωνιστική τους παρουσία.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τον
ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ και την
ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ που μαζί με τον

ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΟ είναι οι σύλλογοι που στηρίζουν αυτή την σημαντική προσπάθεια για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην πόλη μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: