Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Με υπαιτιότητα του Υπουργού Υγείας αναβάλλεται η σημερινή Συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης για το Νοσοκομείο Διδ/χου

Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης, με αφορμή την αναβολή της σημερινής (27/03) Συζήτησης της Επίκαιρης Ερώτησης που είχε καταθέσει στις 15 Μαρτίου για την εύρυθμη λειτουργία και τις ελλείψεις  που παρατηρούνται  στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Δυστυχώς, αναβλήθηκε με υπαιτιότητα του Υπουργού Υγείας κου Ανδρ. Ξανθού η Συζήτηση της



Επίκαιρης Ερώτησης που είχα καταθέσει στις 15 Μαρτίου και αφορούσε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, που οδηγείται στη συρρίκνωση, στην απαξίωση και στην υποβάθμιση με ευθύνες της σημερινής Κυβέρνησης.
Θα ήταν μια ευκαιρία να συζητήσουμε για τις ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό του Νοσοκομείου, αλλά και για το σοβαρό ζήτημα της αυτονομίας και αυτοτέλειάς του, που είχε τεθεί στο διευρυμένο Δημοτικό Συμβούλιο στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου στις 18 Μαρτίου και είχε υποστηριχθεί από όλους τους συμμετέχοντες Θεσμικούς Παράγοντες αλλά και τους Βουλευτές του Νομού Έβρου. Μάλιστα, στο διευρυμένο Δημοτικό Συμβούλιο είχα προτείνει στους Βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης να κάθονται στα αυτά βουλευτικά έδρανα με τη σειρά κατά τη διάρκεια της Συζήτησης, στέλνοντας με αυτή την εικόνα το μήνυμα της ενότητας και της από κοινού διεκδίκησης των ως άνω αιτημάτων μας.
Εκφράζω την ελπίδα ότι η Συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης θα οριστεί από το Προεδρείο της Βουλής σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς τα προβλήματα του Νοσοκομείου είναι σοβαρά και χρήζουν άμεσης επίλυσης».


Δεν υπάρχουν σχόλια: